Skandal fotoğraf gerçek çıktı

CHP'li Kuşadası Belediyesi'nin Ramazan şenlikleri platformunda çıplak kızlarla dans gösterisini gösteren fotoğrafı gerçek çıktı

Google Haberlere Abone ol
Skandal fotoğraf gerçek çıktı
CHP'li Kuşadası Belediyesi tarafından Ramazan günü düzenlenen 'çıplak danslı' etkinlikle ilgili sosyal medyada yer alan fotoğrafın gerçek olduğu ortaya çıktı. Arkasında Ramazan Şenlikleri yazan platformun üzerinde çıkplak bir şekilde dans eden kızları gösteren fotoğrafın sosyal medyada yer alması büyük tepki toplamıştı. Fotoğrafın montaj olduğu iddia ediliyordu; ancak Kuşadası Belediyesi'nden yapılan açıklama fotoğrafın gerçek olduğunu ortaya koydu. Belediyeden yapılan savunma açıklamasında, Ramazan günü bu şekilde bir etkinlik düzenlendiği kabul edildi; ancak etkinliğin 'Ramazan şenlikleri etkinliği' adıyla yapılmadığı belirtildi. 

Sosyal medyada dün CHP'li Kuşadası Belediyesi'nin Ramazan ayında düzenlediği ve arkasında da 'Ramazan şenlikleri' yazan platformun kullanıldığı görüntülerin yer aldığı fotoğraf paylaşıldı. Fotoğraf kısa sürede Türkiye'nin gündemine oturdu. Fotoğrafın gerçek olup olmadığı tartışılırken; fotoğrafın gerçek olduğunu kanıtlayan açıklama belediyeden geldi. 

Belediyeden yapılan açıklamada Ramazan ayında böyle bir etkinliğin düzenlendiği kabul edildi; ancak söz konusu fotoğraftaki gösterinin Türkiye Dans Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada birinci gelen clup dansı öğrencilerinin fotoğrafı olduğu, fotoğrafın gece 22'den sonra düzenlenen ramazan etkinlikleri ile ilgisi bulunmadığı, sadece sahnenin önceden hazırlandığı için böyle bir görüntünün ortaya çıktığı ifade edildi.

Yorumlar

vatandaş ramazan ayında böyle gösteri olur mu demek ayrı bi tartışma ancak "böyle ramazan etkinliğimi olur" diye onca adamı bir iftiraya ortak edenler korkmazlar mı yalanın karanlığından iftiranın yılanlığından... neyse onu haber yapın o zaman.. gerçi 3 defa facebook haberlerinde ibrahim tatlı ses ölmüştü.. Ramazan programı diye demediğimizi bırakmadık... günahı bu ilk yalanı atanın boynuna... ramazan ayında bu gösteriyi yapanlarında günahı kendi boynuna...