İzmir'deki cinayet zanlısı İstanbul'da yakalandı

Alsancak semtinde yaklaşık 1 ay önce bir kişiyi öldüren, seken kurşunla da kız arkadaşını yaraladığı iddia edilen zanlı, özel ekibin çalışmasıyla İstanbul'da bir arkadaşının evinde yakalandı

Google Haberlere Abone ol
İzmir'deki cinayet zanlısı İstanbul'da yakalandı
İZMİR (AA) - Alsancak'ta yaklaşık 1 ay önce bir kişiyi öldüren, seken kurşunla da kız arkadaşını yaraladığı iddia edilen zanlı, İstanbul'da yakalandı.
Alınan bilgiye göre, 15 Ağustos'ta Alsancak semtindeki bir eğlence merkezinde kız arkadaşıyla eğlenen Ş.A. (44), yanına gelerek alacağını isteyen Hüseyin Acar (32) ile tartıştı.
Tartışma sonrası eğlence merkezinden ayrılan ve bir süre sonra silahıyla dönen Ş.A'nın ateş ederek Hüseyin Acar'ı öldürdüğü, seken kurşunların isabet ettiği Ş.A'nın kız arkadaşını da yaraladığı iddia edildi.
Olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatan İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ş.A'nın önce Antalya'ya, daha sonra da Ankara ve İstanbul'a gittiğini tespit etti.
Zanlının yakalanması için kurulan özel ekip, Ş.A'nın uzun süredir görüşmediği İstanbul'da yaşayan arkadaşıyla bağlantı kurduğunu belirledi. Ş.A'nın İstanbul'un Fatih ilçesinde kaldığı evi tespit eden ekip, düzenlediği operasyonla zanlıyı yakaladı.
İzmir'e getirilen Ş.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Öte yandan cinayet, eğlence merkezindeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde Ş.A'nın silahını ateşlemesi ve bir şeyler söyledikten sonra eğlence merkezinden ayrılması yer aldı.

Yorumlar