Bir güzel haber de Rize'den...

Giresun'da montunu çıkararak üşüyen köpeğe örten belediye işçisinden sonra bir güzel haber de Rize'den geldi. Rize'de küçük bir kız çocuğu yeni doğum yapmış keçiyi sırtında, yavrusunu ise köpeğinin sırtına bağlayarak evine götürmeye çalıştı

Google Haberlere Abone ol
Bir güzel haber de Rize'den...

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Türkiye'nin dört bir yanında etkili olan yoğun kar yağışı yer yer olumsuzluklara neden olsa da bazı bölgelerden insanın için ısıtan güzel haberlere de vesile oluyor. Giresun'da üşüyen bir köpeğe montunu çıkararak örten belediye işçisinden sonra benzer bir haber de Rize'den geldi. Rizeli bir kız çocuğu, yeni doğum yapmış keçisini sırtına, yavrusunu ise çoban köpeğinin sırtına bağlayarak evine götürmeye çalıştı. Kız çocuğunun bu hali sosyal medyada kısa zamanda yoğun ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları, küçük kızın bu hareketine övgüler dizerek fotoğrafı kısa sürede yaygınlaştırdı. İşte o görüntü: 

MONTUNU ÜŞÜYEN KÖPEĞE ÖRTMÜŞTÜ

Giresun'da da iki gün önce bir belediye işçisi sokakta soğuktan üşüyen köpeğin üzerine kendini montunu örtmüştü. Güvenlik kamerasına takılan işçinin bu hareketi kısa sürede Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Belediye işçisi daha sonra çalıştığı kurum tarafından ödüllendirilmişti. 

Yorumlar