Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, basınla kahvaltıda buluştu

Kars Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.Kafkas Üniversitesi Konuk Evi Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, “Basın mensupları...

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, basınla kahvaltıda buluştu

Kars Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kafkas Üniversitesi Konuk Evi Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, “Basın mensupları ile uyum içerisindeyiz, çalışmalarımızda ve projelerimizde bizlere destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Kars güzel bir şehir, burada görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye’nin en huzurlu illerinden bir tanesidir Kars, vatandaşlarımız duyarlı, bizlere yardımcı oluyorlar. Bizlerde bütün arkadaşlarımızla gece-gündüz vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için hizmet veriyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kahvaltıya geçildi. Sohbet ortamında davam eden kahvaltı da Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, gazetecilerle fikir alış-verişinde bulundu. Kahvaltıda genel olarak Kars konuşuldu. Kahvaltıda Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de hazır bulundu.

Yorumlar