Kartal’da Kıraçlı 19 Mayıs coşkusu

Kartal Belediyesi’nin 19 Mayıs nedeniyle düxenlediği gençlik yürüyüşünün ardından ünlü sanatçı Kıraç Kartal Meydanı’nda konser verdi

Google Haberlere Abone ol
Kartal’da Kıraçlı 19 Mayıs coşkusu

Kartal Belediyesi’nin 19 Mayıs nedeniyle düxenlediği gençlik yürüyüşünün ardından ünlü sanatçı Kıraç Kartal Meydanı’nda konser verdi

Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 19 Mayıs yürüyüşü ve Kıraç konseri düzenledi. Akşam saatlerinde binlerce vatandaş ellerinde Atatürk Bayraklarıyla Kartallı Kazım Meydanı’nda bir araya geldi. Motosikletli gruplarla sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği yürüyüşte binlerce vatandaş Kartallı Kazım Meydanı’ndan Kartal Meydanı’na yürüdü. Marşlar söyleyen grup yürüyüş boyunca meşalelerle coşkuyla yürüdü.

Yürüyüşün ardından Kartal Meydanı’nda oluşturulan alanda ünlü sanatçı Kıraç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla konser verdi. İlginin yoğun olduğu konseri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile Kartallılar birlikte izledi. Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Kıraç 19 Mayıs için yaptığı marşla konserine başladı. Marşın ardından binlerce Kartallı ile birlikte birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

Konserde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, tüm Kartallıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken, “Çok güzel bir yürüyüş yaptınız. Ataya saygı yürüyüşünü çok güzel yaptınız sizlerin belediye başkanı olmaktan mutluluk duyuyorum. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin tabelasının yok olmasına hayır deriz. Biz Atatürk’ün annesine kız kardeşine dil uzatılmasına hayır deriz. Kartallı Kazım’dan Atatürk’e yürüdünüz. Hepimize bayram kutlu olsun” dedi. Başkan ÖZ konuşmasının ardından Kıraç’a kartallı plaket takdim etti.

Yorumlar