İstanbul Üniversitesi'nde cenaze töreni

Saldırıda hayatını haybeden Esra ve Hakan Tekin için İstanbul Üniversitesi'nde tören düzenlendi

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Üniversitesi'nde cenaze töreni
İstanbul Vezneciler’deki terör saldırısında hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi personeli Esra Tekin ve eşi Hakan Tekin için üniversitenin rektörlük binasında tören düzenlendi.

Esra Tekin’in çalışma arkadaşları ve ailesin de hazır bulunduğu törende Tekin ailesi için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ersöz, törende yaptığı konuşmada, terör saldırısında hayatını kaybeden üniversitenin Strateji Geliştirme Dairesi personeli Esra Tekin ve eşi için büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Hepimiz bu vahşi saldırının kurbanı olabilirdik. Birkaç dakika, birkaç metre mesafe ile orada bulunmadığımız için şu an hayattayız. Acımız ne kadar büyük olursa olsun, düşmanlarımızı sevindirmemek, karanlık odakların terörle kurdukları hedeflere mani olmak için metin olacağız, birbirimize daha çok kenetleneceğiz. Daha çok çalışacağız, bu ülkenin terörle terbiye edilemeyeceğini dosta düşmana göstereceğiz. Yerimizde, ayakta görevimizin başında olduğumuzu tüm dünyaya ilan edeceğiz."

Esra Tekin’in mesai arkadaşlarından Fatma Yekeler ise, "Derin bir üzüntü içerisindeyiz. Acımız büyük. Ülkemizin bu günleri atlatmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar