İstanbul Merter'de büyük yangın

İstanbul'un Merter semtinde nedeni henüz belirlenemeyen büyük bir yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Merter'de büyük yangın
Merter semtinde nedeni henüz belirlenemeyen büyük bir yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. 

Merter'de bulunan iş merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ediyor.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Zeytinburnu Demirciler Sitesi'nde bulunan Aydaş iş merkezinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, tüm binayı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri binanın yüksek olması nedeniyle yangına müdahale etmekte zorlandı. Merdiven aracına çıkarak yangına müdahale etmeye çalışan itfaiye erleri, uzun süren uğraşlar sonucu alevleri kontrol altına aldı. Olay yerindeki çalışmalar sürüyor.

İş merkezinde çıkan yangında ilk edinilen bilgilere göre herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Tamamı yanan binanın söndürülmüş olup soğutma çalışmaları devam etmektedir.

Merter'de çıkan yangına zemin katta bulunan kimyasalların sepep olduğu gelen bilgiler arasında. Edinilen bilgiye göre, bina iskansız.






 

Yorumlar