İstanbul'da yarın bazı yollar kapalı

İstanbul'un Kadıköy ve Eyüp ilçelerinde yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da yarın bazı yollar kapalı
İstanbul'da Kadıköy ve Eyüp'te yarın yapılacak "Puma Ignite Koşusu" nedeniyle 07.00 - 12.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kadıköy'de, Çetin Emeç Bulvarı Caddebostan İskele Sokak kesişiminden Turgut Özal Bulvarı İdealtepe Migros önü ışıklara kadar Kartal-Kadıköy istikametleri tek yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Ayrıca bu güzergaha bağlanan sokaklar da kapalı olacak. Eyüp'te ise, Silahtarağa Caddesi trafiğe kapatılacak.

ALTERNATİF YOLLAR

Kadıköy'de, Operatör Cemil Topuzlu Caddesinin bağlantı sokakları ile Çetin Emeç Bulvarı Caddebostan İskele Sokak kapama noktasından Bağdat Caddesi istikameti alternatif olarak kullanılabilecek.

Eyüp'te ise Alibeyköy'den Eyüp ve Balat'a gitmek için; Kazım Karabekir Caddesi üzerinden, İmrahor Caddesini takiben Halıcıoğlu-Haliç köprüsü kullanılabilir. Alibeyköy'den Eyüp Devlet Hastanesi, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'ya gitmek isteyenlerin ise, Yıldıztabya Alibeyköy Caddesi, Ordu Caddesi'ni takiben ve Fehim Şanlı Kavşağı üzerinden Bülbül Deresi Caddesi'ni kullanabilecek

Yorumlar