Hastaneye yardım yapanlara plaket

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Devlet Hastanesi’ne bağışta bulunan kişi ve kurumlar taltif edildi.Hastane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Garnizon...

Google Haberlere Abone ol
Hastaneye yardım yapanlara plaket

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Devlet Hastanesi’ne bağışta bulunan kişi ve kurumlar taltif edildi.

Hastane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Garnizon Komutanı Binbaşı Erdal Özköroğlu, hastane yetkilileri ile hayırseverler katıldı. Hastane Yönetici Vekili Dr. Filiz Yolcu, “Karacabey Belediyesi tarafından hastanemizin gebe bilgilendirme sınıfının iç tefrişatı yapıldı. Yine Karacabey Belediyesi ve hayırsever işadamları Osman Bektaş ve Fahrettin Dengiz’in katkılarıyla polikliniklerde kullanılmak üzere 30 adet barkod yazıcı cihazı alındı. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da acil serviste kullanılmak üzere transport ventilatör ve hasta başı monitör cihazı hastanemize kazandırıldı. Bu anlamda hastanemize bağış yapan kurum, kuruluşlara ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. El birliğiyle hastanemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halit Elbir, hayırsever işadamları Osman Bektaş ve Fahrettin Dengiz’e, Hastane Yöneticisi Vekili Dr. Filiz Yolcu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorumlar