Bafra’da Lösemili Çocuklar Haftası etkinliği

Samsun’un Bafra ilçesinde Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Şubesi tarafından düzenlenen etkilik öncesi Gençlik Merkezi önünde...

Google Haberlere Abone ol
Bafra’da Lösemili Çocuklar Haftası etkinliği

Samsun’un Bafra ilçesinde Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Şubesi tarafından düzenlenen etkilik öncesi Gençlik Merkezi önünde toplanan öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Atatürk Bulvarı’ndan yürüyerek Cumhuriyet Meydanına geldiler.

LÖSEV Bafra Şubesi Temsilcisi Erol Korkmaz yaptığı konuşmada sağlıklı toplumun, sağlıklı bireylerden oluştuğunu vurgulayarak vakıf hakkında bilgi verdi.

Konuşmanın ardından program, LÖSEV’in kardeş okulu olan Bafra Atatürk Anadolu Lisesi ve Bafra Gençlik Merkezi Tekvando Okulu öğrencilerinin hazırladığı gösteriler ile son buldu.

Etkinliğe Kaymakam Ali Fuat Türkel, Belediye Başkanı Zihni Şahin, kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve temsilcileri ile beraber çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Yorumlar