Türk Telekom’dan öğrencilere spor malzemesi

Türk Telekom Fen Lisesi ve Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezi öğrencilerine spor malzemesi yardımı yapıldı.Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketince dağıtılmak üzere gönderilen spor malzemeleri, Siirt Telekom İl Müdürü Okay Vural, Müşteri...

Google Haberlere Abone ol
Türk Telekom’dan öğrencilere spor malzemesi

Türk Telekom Fen Lisesi ve Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezi öğrencilerine spor malzemesi yardımı yapıldı.

Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketince dağıtılmak üzere gönderilen spor malzemeleri, Siirt Telekom İl Müdürü Okay Vural, Müşteri Hizmetleri Ekip Lideri Muzaffer Eviz, Kurumun Destek Teknikeri Yusuf Mavi’nin katılımıyla Siirt Telekom Fen Lisesi ve Türk Telekom Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezinde öğrencilere dağıtıldı.

Türkiye geneli 16 İlk ve ortaokul, 35 lise ve dengi okulu, toplamda 53 Türk Telekom Okulunda 30 bin öğrenciye eğitim öğretim imkanı sağlandığını aktaran İl Müdürü Vural, Türk Telekom’un Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmak amacıyla sosyal sorumluluk projesinden birini daha gerçekleştirdiğini aktardı.

Vural, Türkiye geneli Türk Telekom bünyesinde bulunan okullardaki öğrencilere burs ve spor malzemesi yardımı yapan kurumun, Siirt’te de 2017-2018 öğrenim yılında öğrencilere spor malzemesi yardımında bulunduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar