KİT çalışanlarına da kadro müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BİT'lerden sonra KİT'lere de kadro müjdesi verdi. KİT'lerde çalışanlar da taşerondan geçiş için kadro beklentisi içindeydi.

Google Haberlere Abone ol
KİT çalışanlarına da kadro müjdesi

Sonhaberler | Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamu İktisadi Teşebbüsleri'nde çalışan taşeron işçilerinin de kadroya alınacağı müjdesini verdi.

Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: Aynı güne iki kongre. Dün, Elazığ'daydık, sonra Bingöl'e geçtik. Oralarda da muhteşem kongreler yaptık. Sizlere selamları var. Kamu İktisadi Teşebbüslerin (KİT) de kadroları, nasıl çalışıyorsa oralar da aynı sistem olacak. Belediye İktisadi Teşebbüslerdekiler (BİT) de aynen. Biz aradan komisyoncuları kaldırdık.

MİLLETVEKİLLERİ DİLE GETİRMİŞTİ

KİT'lerde çalışan taşeron işçilere de kadro verilmesi  konusu günlerdir tartışlıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı en son toplantıda da konu gündeme gelmişti. Edinilen bilgelere göre toplantıda taşeron düzenlemesi de gündeme geldi. Söz alan milletvekillerinin bir bölümü KİT'lerde çalışan personelin kapsam dışında tutulmasından dolayı seçmenlerden şikayet geldiğini belirtince Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın buna çözüm olarak KİT'lerde çalışan taşeron işçilerinin her birinin kendi bulunduğu KİT'te kadroya alınabileceğini söylediği belirtildi.

Yorumlar

ismail reise sevgiler