LC Waikiki’den 'Güzel Anlar Galerisi'

LC Waikiki, #MyLCW etiketi ile paylaşılan fotoğrafları ”Güzel Anlar Galerisi”nde buluşturdu, tüketiciye ürüne ulaşması için yeni bir kanal oluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
LC Waikiki’den 'Güzel Anlar Galerisi'

Sonhaberler | Haber Merkezi

LC Waikiki, e-ticaret platformu üzerinden User Generated Content* olarak adlandırılan global trendi, “Güzel Anlar Galerisi” ile hayata geçirdi. LC Waikiki müşterileri satın aldıkları ürünlerle çektikleri fotoğraflarını sosyal medyada #MyLCW adıyla etiketleyerek paylaşıyorlar. Bu paylaşımlar arasından seçilen fotoğraflar http://www.lcwaikiki.com/ adresi üzerinden ulaşılabilen “Güzel Anlar Galerisi” albümünde yer alabiliyor. Galeride yayınlanan fotoğraflardaki ürünleri beğenen ve o ürünü satın almak isteyenleri doğrudan o ürüne yönlendirerek kullanıcılarına satın almada kolaylık sağlıyor.

LC Waikiki “Güzel Anlar Galerisi” ile müşterilerinin ürünleriyle oluşturdukları kombinleri ve beğenilerini keşfederek onları yakından tanıma fırsatı bulacaklarını söyleyen LC Waikiki e-Ticaret Direktörü Salih Yılmaz; “2011 yılında başladığımız e-ticaret yolculuğumuzda bugüne kadar milyonlarca ürün satışında bulunduk. Dijital trendlerdeki yenilikleri ve teknolojileri yakından takip eden bir marka olan LC Waikiki, Türkiye’de global trendi hayata geçiren ilk marka oldu. Bu proje ile amacımız; bir yandan marka gücümüzü ve sektördeki liderliğimizi, gelişmekte ve büyümekte olan dijital dünyaya taşırken, diğer yandan markamız ile müşterilerimiz arasındaki bağı ve etkileşimi kuvvetlendirmek. Projemizi büyütmek ve yaygınlaştırmak için ekiplerimizle çalışmalarımız devam edecek. Kendi fenomenlerimizi keşfetmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

2016 yılının sonunda başlayan ve şimdiye kadar 500’den fazla kullanıcının fotoğraf paylaştığı “Güzel Anlar Galerisi” 43 ülke ve Türkçe, Rusça, İngilizce ve Almanca olmak üzere 4 dilde tüketiciye ulaşıyor.

Yorumlar