Erhan Kahvecioğlu ve Başarı Hikayesi

Erhan Kahvecioğlu Anadolu'nun Parlayan Yıldızı olan YENMAK’ın satış ve pazarlama müdürü olarak hizmet vermektedir. Kendi memleketine ülkesine hizmet vermekten...

Google Haberlere Abone ol
Erhan Kahvecioğlu ve Başarı Hikayesi

Erhan Kahvecioğlu Anadolu'nun Parlayan Yıldızı olan YENMAK’ın satış ve pazarlama müdürü olarak hizmet vermektedir. Kendi memleketine ülkesine hizmet vermekten gurur duyan aynı zamanda ülkesini ve memleketini şu an birçok ülkeye ile yaptığı ihracatlarla tanıtan Yenmak kalitesini herkese duyurmaya çalışan Erhan Kahvecioğlu başarılarının sırrını paylaştığı zaman genellikle ekibinden bahsetmektedir. Çok büyük bir bayilik altyapısına sahip olan YENMAK bugün 5 kıtada 90 dan fazla ülkeye otomotiv parçasıyla göndermektedir.

Ürettiği ve distribütörü olduğu kaliteli oto parçalarının birden fazla ülkede yer bulması ve aynı zamanda bütün otomotiv sektörünün canlanması YENMAK’ın en büyük hedeflerinden bir tanesidir. YENMAK 1965 yılında Konya'da küçük bir atölyede kurulduğu günden bugüne kalitesinden ödün vermeyerek insan faktörüne ön planda tutarak büyüme ve gelişmeye devam etmektedir. Bu nedenle Anadolu'nun parlayan yıldızlar adını alan firmanın kurucusu olan Kazım Kahvecioğlu’nun vefatından sonra başarılı bir şekilde onu temsil eden Kahvecioğlu Ailesi üyeleri tarafından da aynı başarı sağlanmaktadır. Erhan Kahvecioğlu sıklıkla vurguladığı 300 kişiyi istihdam etmenin 300 ton altına sahip olmaktan daha keyifli olduğu inancı aynı şekilde Erhan Kahvecioğlu, Erdoğan Kahvecioğlu tarafından da benimsemektedir. Bugün büyüyen fabrikaları ve artan satış rakamları ile daha fazla kişiye istihdam sağlamak için uğraşmakta ve cirosunu kendine yaptığı yatırımlarla sağlamlaştırmaktadır.

Erhan Kahvecioğlu ailesinin başarı hikâyesi göz dolduran ve diğer firmaları da örnek olan Kazım Kahvecioğlu’nun Erhan Kahvecioğlu’nun onun yolunda giden başarılı bir iş adamı olduğunun da altını çizmekte fayda görmekteyiz. Müşterilerine uzun soluklu bir iş ortağı olarak güven ve kalitenin makul fiyatının yanı sıra satış ve satış sonrası hizmetlerini de sunan YENMAK müşterilere ürün portföyüne tek bir kaynaktan ve bir paket içinde bütün oto parçalarının temini sağlamaktadır. Bunun yanı sıra YENMAK insan faktörünün bütün bileşikler içerisinde en önemli olduğunu bilerek ve bunun altını çizerek büyük ölçüde başarı ve değer sağlamaktadır. YENMAK ayrıca bu sahip olduğu birçok kalite belgesi ile kalitesi tescilli olan Otomotiv sektörüne yön veren bir markadır.

http://www.yenmak.com.tr/

Yorumlar