Döner firması kendi akademisini kurdu

Hizmet ve kalite standartlarını tüm şubelerde aynı düzeyde tutmayı amaçlayan Baydöner, personeline büyük yatırım yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Döner firması kendi akademisini kurdu

Sonhaberler | Haber Merkezi

Nisan 2013 tarihinde açılan Baydöner Akademi, bugüne kadar 480 Baydöner personelini mezun etti. Mutfak ve salon eğitimlerinin yapıldığı akademi ile restoranlarda standartların eşgüdümlü olarak uygulanmasının sağlanması ve iç terfi sürecindeki tüm adayların aynı derecede şansa sahip olabilmesi hedefleniyor. Akademi ile Baydöner, personel sirkülasyonunun çok olduğu restorancılık sektöründe, kendi ekibine kalıcı ve kariyer hedefi olan takım arkadaşları yetiştirmeyi amaçlıyor.

Müşteri Memnuniyeti, departman eğitimleri ve liderlik eğitimleriyle, yönetsel becerilerini de geliştirmek üzere dersler alan Baydöner personeli arasından eğitimlerini başarı ile tamamlayanlar Baydöner Akademi Eğitimi başarı sertifikası alırken, başarısız görülen adaylar ise eğitim süreleri uzatılarak takıma kazandırılmaya çalışılıyor. Restoran şefine Mutfak eğitimi vermek veya mutfak personeline restoran yönetimi eğitimi vermek gibi çapraz derslerin de yer aldığı Baydöner Akademi’den mezun olanların, şubelerine döndüğünde rol model olup, ekibi geliştirmeleri amaçlanıyor.

Konu ile ilgili olarak Baydöner CEO’su Bülent Polat: “Markamızın sahip olduğu değeri, müşterilerimize yansıtan, başarılarımızda büyük paya sahip olanlar elbette ki çalışanlarımızdır. Baydöner Akademi ile hedefimiz, işini tutkuyla yapan, geleceği parlak takım arkadaşları yetiştirmek. “Baydöner Akademinin Yönetici Yetiştirme” programından mezun olan çalışanlarımızın profesyonel eğitimleri alarak kariyer basamaklarını hızla geçmelerine yardımcı olacağız” dedi.

Yorumlar