CinnaGen İlac Türkiye'de yatırıma hazırlanıyor

Küresel ilaç endüstrisinde biyoteknolojik ürünlerin kullanım oranı gün geçtikçe artıyor. Özellikle kanser ve bağışıklık sistemi hastalarının biyoteknolojik ilaçlara yönelimi oldukça yüksek. Türkiye’deki ilaç endüstrisinin bu alana yönelimi artıyor.

Google Haberlere Abone ol
CinnaGen İlac Türkiye'de yatırıma hazırlanıyor

Sonhaberler | Haber Merkezi 

MENA bölgesinin en büyük biyoteknolojik ilaç firması olan CinnaGen, ülkemiz ilaç endüstrisi açısından devrim niteliğinde bir gelişmeye imza atıyor. Stratejik planı çerçevesinde Türkiye’yi yerel ve bölgesel pazarlar için yeni üretim üssü olarak belirleyen biyofarmasotik ilaç üreticisi, yeni yılla birlikte Türkiye’deki ilk fabrika yatırımına hazırlanıyor.

Türkiye’de kendi tesisleriyle faaliyet gösterecek olan CinnaGen İlaç, ileri teknoloji ve yenilikçi ürünlere hasta erişimini artırırken ülkenin biyoteknoloji alanında gelişimine öncülük edecek. Türk ekonomisi için bir ‘Greenfield Yatırım’ olarak değerlendirilebilecek olan fabrika yatırımı ile CinnaGen İlaç, Türk ilaç endüstrisine ve ülke ekonomisine katma değer sağlayacak.

Türkiye ilaç sektörü Ar-Ge yapılanmasına öncülük eden, engin tecrübesi ile uluslar arası boyutta önemli projelere imza atmış olan CinnaGen İlaç Kurucu Ortağı ve CEO’su Dr. Ferhat Farşi’nin katılımıyla gerçekleştirilecek basın toplantısında, Türkiye’de hayata geçecek fabrika için planlanan yatırım, ihracat faaliyetleri ve üretim sürecinin ayrıntıları kamuoyuyla paylaşılacak. CinnaGen İlaç’ın Türkiye’deki stratejik yol haritasının ilk kez açıklanacağı basın toplantısında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Yorumlar