Çimsa'dan 'Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'na destek

Sabancı Holding iştiraklerinden Çimsa, yenilikçi vizyonu ve örnek uygulamalarıyla 6-9 Aralık 2017 tarihleri arasında, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen “Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası”nı destekledi. İnovasyon Haftası’na Stratejik Partner olması dolayısıyla Sabancı Holding’e verilen teşekkür plaketini, Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay aldı. 

Google Haberlere Abone ol
Çimsa'dan 'Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'na destek

Sonhaberler | Haber Merkezi

İnovasyonu, rekabet üstünlüğü sağlamada stratejik bir araç olarak benimseyen Çimsa, TİM ve uluslararası yönetim danışmanlığı firması IMP3rove  Academy işbirliğiyle gerçekleştirilen, Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı İnovaLİG’de, İnovasyon Yönetimi Performansı’yla yarı finalistler arasına yükseldi.

Global şartlarda karlı ve sürdürülebilir büyüme sağlamak için teknolojik trendleri yakalamak ve inovatif çözümlerin bir parçası olmak hedefiyle hareket eden Çimsa, İnovaLİG’de elde ettiği başarılı İnovasyon Yönetimi Performansı’yla araştırmaya, sorgulamaya, yenilenmeye ve değişmeye verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor.

Çimsa, faaliyette olduğu 45 yıldır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün gelişimine ve ülke ekonomisine katkı sağlama hedefiyle hareket ediyor. Bu vizyon doğrultusunda, Çimento Araştırma ve Uygulama Merkezi Formülhane’nin T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2017 yılının Mart ayında tescillenmesiyle, Çimsa sektöründe bir ilke daha imza atmış oldu.

Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası, ülkemizde girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getirmeyi hedeflerken; İstanbul’un uluslararası girişimcilik ruhunu yansıttığı bir merkez haline gelmesine de olanak sağlıyor. Dört gün boyunca Türkiye’de inovasyon kültürünün ve girişimcilik ruhunun yansıtılmasına katkı sağlayan Türkiye İnovasyon ve Girişim Haftası’nda, girişimcilere eşit fırsat sunma amacıyla düzenlenen “Born Global İstanbul” etkinliğinde 60 yerli ve 60 yabancı 120 girişimci jüri karşısında, yatırımcılara sunum yapma fırsatı elde etti. Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu konuşmacılar, 19 konferans ile 36 panelde konuşma yaparak inovasyon dünyasının nabzını tuttu. 
 

Yorumlar