60 öğrenci doğada yürümenin keyfini yaşadı

Orman ve Su İşleri Sakarya Şube Müdürlüğünce düzenlenen ’Sakarya 2017 Yılı Turizm Uygulama’ eylem planı kapsamında, Akyazı Belediyesi Kuzuluk Orman Parkında öğrenciler doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.Akyazı Akşemseddin İmam Hatip...

Google Haberlere Abone ol
60 öğrenci doğada yürümenin keyfini yaşadı

Orman ve Su İşleri Sakarya Şube Müdürlüğünce düzenlenen ’Sakarya 2017 Yılı Turizm Uygulama’ eylem planı kapsamında, Akyazı Belediyesi Kuzuluk Orman Parkında öğrenciler doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Akyazı Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Serkan Yaşar denetiminde yaklaşık 60 öğrencinin katıldığı yürüyüş programında öğrenciler doğada yürümenin keyfini sürdüler. Akyazı Belediyesi Kuzuluk Orman Parkında yapılan yürüyüş sonrası Orman ve Su İşleri Sakarya Şube Müdürü Mehmet Yurtgan tarafından öğrencilere biyolojik çeşitlilik hakkında bilgiler verilerek, öğrenciler ile birlikte 80 adet aşılı meyve fidanı dikildi gerçekleştirildi. Kiraz, ayva, armut, vişne vb. fidelerin dikimini gerçekleştiren öğrenciler, hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Akyazı Belediyesi ve Orman ve Su işleri müdürlüğünce dağıtılan hediyeleri aldılar.

Yorumlar