Isparta’da gazilerin rozeti törenle takıldı

Isparta İl Jandarma Komutanı J.Albay Mustafa Özdurhan ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın tarafından Şarkikaraağaç’lı gaziler Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Altuntay ve Jandarma Uzman Onbaşı Eyüp Çetin’e verilen gazi rozeti düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Isparta’da gazilerin rozeti törenle takıldı

Isparta İl Jandarma Komutanı J.Albay Mustafa Özdurhan ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın tarafından Şarkikaraağaç’lı gaziler Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Altuntay ve Jandarma Uzman Onbaşı Eyüp Çetin’e verilen gazi rozeti düzenlenen törenle takdim edildi.

Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığında yapılan törene, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, İl Jandarma Komutanı J.Albay Mustafa Özdurhan, İlçe Kaymakamı Sertaç Kırçuval, Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Bayram Aydemir, alay personeli, gaziler, eşleri ve çocukları katıldı.

Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Altuntay 28 Mart 2016 tarihinde Mardin ili Nusaybin ilçesinde icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu sol kolundan ve bacağından, Jandarma Uzman Onbaşı Eyüp Çetin ise 23 Ocak 2016 günüŞırnak ili Cizre ilçesi cudi mahallesinde icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu sol bacağından yaralanmıştı.

Törende konuşan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, “Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna terörle mücadelede yaralanarak Malul Gazi Rozeti alan gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Sizler memleketimizin güvenliği ve milletimizin bekası için şerefli ve onurlu hizmetlerde bulundunuz. Bundan dolayı sizlere ne yapsak azdır. Isparta’nın bütün karakol kapılarının ardına kadar her zaman siz gazilerimize ve sizlerin ailelerine açık olduğunu asla unutmayın” diye konuştu.

Duygusal anlara neden olan törende, daha sonra gazilerin rozeti takdim edildi.

Yorumlar