Ege illeri 10. kez Ankara’da buluşuyor

Ege İlleri 10. Tanıtım Günleri, 18-22 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.Ege Bölgesini oluşturan Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin Ankara’da faaliyet...

Google Haberlere Abone ol
Ege illeri 10. kez Ankara’da buluşuyor

Ege İlleri 10. Tanıtım Günleri, 18-22 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Ege Bölgesini oluşturan Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin Ankara’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerin bir araya gelmesi ile oluşturulan ve derneğimizin de kurucusu olduğu EGEM Platformu tarafından 18-22 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Ege İlleri 10. Türkiye Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Zeybek Gösterileri, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Tasavvuf Müziği ve Orkestra Konserleri, Mesir Saçımı, Keşkek ikramının da yapılacağı ve 5 gün sürecek olan etkinlikte Ege Bölgesinin tarım, turizm, sanayi ve ticaret potansiyeli ile tarih, kültür, doğal kaynaklar, el sanatları yönünden zenginliğinin tanıtılması amaçlanmaktadır. Etkinliğin açılışı 18 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 13.30’da yapılacak.

Yorumlar