Başkan Yılmaz Külliye’de

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açılışı yapılan 3. Turizm Şurası’na katıldı.Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Turizm Şurası’nın açılış...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz Külliye’de

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açılışı yapılan 3. Turizm Şurası’na katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Turizm Şurası’nın açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ankara’da 3 gün turizmin konuşulacağı şuraya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’da hayata geçirilen turizm destinasyonlarını anlatacak. Turizm kaynaklarına sahip olan ve bu kaynaklarını tanıtıp kullanabilen şehirler hem ülkesinde hem de dünyada bir farklılık oluşturarak öne çıkma imkânına sahip oluyor diyen Başkan Yılmaz, "Samsun’umuz son yıllarda gerçekleştirdiği alt yapı yatırımları ve büyük gayretlerle gün yüzüne çıkartılan doğal ve kültürel hazineleriyle adını tüm dünyaya duyurdu. Şunu açık ve net söyleyebiliriz ki Samsun Karadeniz’in en modern ve en gelişmiş şehri. Denizimiz var, havamız var, tadına doyum olmayan doğal güzelliklere sahibiz. Spor, sağlık, doğa ve tarih turizminde en iddialı şehiriz" dedi.

Yorumlar