Gönüllü gençler okul boyadı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından okul boyama etkinliği gerçekleştirildi.Gençlik Merkezi tarafından yürütülen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında...

Google Haberlere Abone ol
Gönüllü gençler okul boyadı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından okul boyama etkinliği gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi tarafından yürütülen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında Erkmen TOKİ Nurullah Oymak İlkokulun’da eğitmenler ve 40 gönüllü genç ile birlikte okul boyama etkinliği gerçekleştirildi. Ayrıca etkinlikte okul alanı içerisinde yeni oyun alanları oluşturuldu. Etkinliğin ardından Gençlik Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada ise “Hem okulun duvarları renklendi hem de bir gülüşü ile dünyayı güzelleştiren çocuklarımızın hayalleri. İşte tamda buradaydı gönüllülüğün en güzel yani. Daha iyi bir eğitim ve daha güzel bir gelecek için gönüllülerimiz ile okulları güzelleştirmeye, minik yüzlerde tebessüm olmaya devam ediliyor” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar