Sungurlu’da asker ve öğrenciler fidan dikti

Sungurlu Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından "15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı" fidan dikimi etkinliği düzenlendi.Düzenlenen etkinlikte 500 fidan asker, öğrenci ve protokol tarafından toprakla buluşturuldu.Cumhuriyet Başsavcısı...

Google Haberlere Abone ol
Sungurlu’da asker ve öğrenciler fidan dikti

Sungurlu Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından "15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı" fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte 500 fidan asker, öğrenci ve protokol tarafından toprakla buluşturuldu.

Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken yaptığı açıklamada, "Bugün ki etkinliğimizi denetimli serbestlik müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirdik. 500 adet fidanı hükümlü kardeşlerimizin yanı sıra askerlerimiz ve öğrenci kardeşlerimizle birlikte dikiyoruz. Başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyoruz. Özellikle geçen sene 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde bulunuldu. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için bir tehdit söz konusuydu. Bunun içinde buradaki ormanımızın ismini 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı olarak düzenlemiştik. 15 Temmuz Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm Şehitlerimize bir kez daha Allah’ tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Düzenlenen etkinliğe Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başsavcı Emrah Özge Yelken, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Uğurer, Cumhuriyet Savcıları, Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi, Denetimli Serbestlik Müdürü, askerler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yorumlar