Sosyal medya 'herkesi ağlatan' bu hikayeyi konuşuyor

Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya'nın TRT Diyanet kanalında anlattığı hayat hikayesi izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Hikayenin anlatıldığı video sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medya 'herkesi ağlatan' bu hikayeyi konuşuyor

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Sosyal medya günlerdir dinleyen herkesi ağlatan gerçek bir hayat hikayesini konuşuyor. Twitter, Instagram, WhatsApp, Facebook gibi platformlarda hızla yayılan hikayenin kahramanı Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya. Yazar Kapaklıkaya, hikayeyi, "Herkesin, geç olmadan yakınlarına onu sevdiğini söylemesi gerektiğini" ifade etmek için anlattığını söyledi. 

TRT Diyanet kanalında "Yeni Güne Merhaba" programına konuk olan eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya, kendi hayatından ibret dolu bir hikayeyi paylaştı.

Program moderatörünün "Bir pantolon hikayeniz varmış, bizimle paylaşırmışsınız?" demesi üzerine, Alişan Kapaklıkaya hikayesini anlatmaya başladı. Alişan Kapaklıkaya, hikayesi anlatmaya başlayınca herkes, sonu tebessümle biten bir son bekliyordu.
Eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya'nın önce sesi titredi, sonra gözleri doldu. Ağzından dökülen her satır izleyenlerin içine işledi. Program sunucuları ise gözyaşlarını tutamadı. Hem stüdyodakiler hem de ekranları başındaki izleyiciler Alişan Kapaklıkaya'nın siyah pantolon hikayesiyle hüngür hüngür ağladı.

KIZI DA KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR

Çocuk yaşta kardeşini kaybeden Alişan Kapaklıkaya, kızının da şu sıralar kanser tedavisi gördüğünü belirtti. 

Alişan Kapaklıkaya Kimdir?

Alişan Kapaklıkaya 1962 yılında Eskişehir Sivrihisar’da dünyaya gelmiştir. 4 kardeş olan Kapaklıkaya yoksul bir ailenin evladıydı.

Alişan Kapaklıkaya 1981 – 1985 yıllarında Marmara Üniversitesinden mezun oldu. 1985 – 2000 yılları arasında Adana Merkez’de bulunan liselerde öğretmenlik yaptı. Aynı zaman da 1987 – 1992 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. 2000 yılında NLP ile tanıştı. NLP ve eğitimi öğrеnmеk Konusun da uzmаnlık alarak uluslarası аlаnlаrdа çаlışmаlаr yaptı. NLP’nin insan yaşamına getirdiği kaliteyi fark etti.

Araştırmalarında derinleştikçe bizim türkülerin yabancıların sazıyla söylenemeyeceğini anladı. Öğrendiklerini önce kendi hayatına uyguladı. Etkili olduğunu anlayınca eğitimlere başladı.

Alişan Kapaklıkaya’nın eserleri nelerdir?

Sen Hiç Kendini Yaşadın mı?

Bunları Kimseye Anlatmamıştım

Aramızda Kalsın

İçinizdeki Uyuyan Güzeli Uyandır

Sevgi Bahçesinin Bahçıvanı

Yüreğime Dokunan Eller

Kalbime Girmeden Beynimde İşin Ne?

Yorumlar