Fuat Pektane kimdir, nerelidir: Sıradan bir iş adamıyken gönüllerin adamı oldu

Facebook üzerinden yayınladığı bir videoyla fenomen haline gelen Fuat Pektane isimli iş adamı, önceleri sıradan bir iş adamıyken, yaptığı konuşmalar  ve yardımlarla gönüllerin kahramanı haline geldi. İş adamının Facebook'ta onbinlerce takipçisi var. Peki, kimdir bu Fuat Pektane? İşte biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Fuat Pektane kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Mustafa Güneş - Sonhaberler |  Haber Merkezi 

Fuat Pektane Diyarbakır'ın Lice ilçesinde dünyaya gelen Ankara merkezli bir nakliyat şirketi bulunan iş adamıdır. 

Pektane, 1977 yılında Diyarbakır'da ilk MHP teşkilatını kuran Ahmet Pektane'nin oğludur. Yine aynı şekilde 1990'lı yıllarda Diyarbakır MHP İl Başkanlığı yapan Emrullah Pektane de Fuat Pektane'nin ağabeyidir.

Fuat Pektane, Ankara merkezli bir firmanın sahibi, sıradan bir iş adamıydı. Ancak Facebook üzerinden annesinin vefatıyla ilgili bir video yayınladıktan sonra hayatı tamamen değişti. Videoda dünyanın faniliğini, annelerin değerini anlatmaya çalışan Pektane'nin konuşması kısa sürede Facebook üzerinden yüzbinlerce kişi tarafından paylaşım rekorları kırdı. Fuat Pektane aslen Diyarbakır Liceli'dir.

Konuşmalarının beğenilmesi üzerine farklı konularda yeni video çekimleri yapan Fuat Pektane'nin kısa sürede yüzbinlerce hayranı ve takipçisi olmaya başladı. Buradan yaptığı her canlı yayını en az binlerce kişi aynı anda takip etmeye başladı. 

Pektane kısa süre sonra takipçileriyle samimiyetini daha da arttırınca iş farklı bir boyut kazandı. Takipçileri arasında kendisinden maddi yardımda bulunanların imdadına koşmaya başlayan iş adamı böylece gönüllerin kahramanı haline geldi. 

Annesi, babası ya da herhangi bir yakını hasta olan takipçileri ondan moral ziyareti istediğinde iş adamı hiç tereddüt etmeden onların yanında soluğu aldı. 

Pektane bununla da yetinmedi. Kendisinden, maddi yardım isteyen takipçilerinin de yardımına koşmaya başladı. 

İşi gereği de Türkiye'nin hemen hemen her iline yolu düşen iş adamı, gittiği her takipçinin evine mutlaka elinde bir şeyler götürmeye başladı. 

Yaptığı ziyaretlerde çektiği fotoğrafları zaman tünelinde paylaşan iş adamının bu hareketi takipçileri tarafından büyük bir takdir topladı. 

Hemen hemen her gün binlerce insanın duasını alan iş adamının yaptığı paylaşımların çoğu takipçilerinin gözyaşlarına boğulmasına neden oluyor. 

Aslen Diyarbakır'ın Lice ilçesinden olduğu bilinen iş adamı Fuat Pektane'nin Ankara Diyar Lojistik isimli bir firması olduğu öğrenildi. 

Yorumlar

Aydın karslı Sayin abim benim eniştem var ama hasta beyin ameliyatı oldu iki defa netice side kötü çünkü üreme yapiyo ve sol kolu ve sol ayağı tutmuyor belkide sayili günleri kaldı bir allah rızası için ilgilenseniz belki bir hayırsever yardimci olur inşallah allah yar yardımcın olsun yüreği kalbi temiz abim 05334605765
Erhan Selamın aleyküm fuat abi 1 yıl önce kaza geçirdim şoförü arkadaşımı kaybettim iş arkadaşımı ve sonra beni işten çıkardılar bir yıldır tedavi görüyor yüzde 40 rapor verdiler oda 2 yıl süreli rapor hiç bir işe giremiyorum ve 2 kız çocuğum var okutuyorum ve cok zor durumdayım abi 6 aydır kira veremiyor çok zor durumdayım allaha rızası için yardım et bana da 0544 695 52 06
Aziz Seni çok seviyorum seni çok beğeniyorum başarılar diliyorum telefon numaranı atarmısın ❤️
Sevilenlerin dostu ALLAH BİZLERİ HER DAİM BİZLERE KENDİMİZİ UNUTTURMAYACAK KİŞİLERDEN VE FUAT PEKTANE ABİ DEN EKSİK ETMESİN.
Idris demir Mrb Abi bende hemşerinim önemli bisey konusmak istiyorum seninle ararsan cok mutlu olurum abi 0507 147 41 40