Sevgiliye güzel ve anlamlı doğum günü mesajları

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları: Dünya üzerinde yaşayan varlıklar arasında, sevdiğine hediye verebilen onun için özel olan günlere ve nesnelere değer veren tek varlık insandır.

Google Haberlere Abone ol
Sevgiliye güzel ve anlamlı doğum günü mesajları

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları: Dünya üzerinde yaşayan varlıklar arasında, sevdiğine hediye verebilen onun için özel olan günlere ve nesnelere değer veren tek varlık insandır. Bu günlerden en özellerinden birisi de Sevgilinin doğum gününü kutlamaktır. Günümüzde sanal ortamdan ve cep telefonlarından yazılan mesajlar, kart atmanın, mektup yazmanın önüne geçmiş, büyük önem kazanmıştır.

İşte sevgiliye en güzel doğum günü mesajlarından bazıları:

İyi ki doğdun dünyaya, iyi ki doğdun gönlüme, iyi ki doğdun hayatıma. İyi ki varsın. Nice yıllara aşkım.

Sen doğdun çünkü kaderimsin. Sen doğdun çünkü nefesimsin. Sen doğdun çünkü yalnız benimsin. İyi ki doğdun bir tanem.

Dünyadaki yegane güzellik var o da kalbin. Bundan sonraki hayatın kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki doğdun aşkım

Sen bugün dünyaya doğdun sanma. Sen bugün kalbime doğdun. Orada saraydadır yerin. İyi ki doğdun sevgilim.

Bütün hayallerin benimle, bütün umutların birlikte olsun. Bütün dileklerin kabul, doğum günün kutlu olsun sevdiğim.

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. Sensizlik zehir kadar acı. Nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin. İyi ki doğdun bir tanem

Mutluyum çünkü sen varsın. Mutluyum çünkü hayatım anlamlı bugün. Mutluyum çünkü hayatım dasın. Mutluyum çünkü bugün doğmuşsun. İyiki doğmuşsun hayatımın anlamı

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluklar sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar seni bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Sevdiğim!.. Güneş kadar sıcak, kar zerresi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür geçirmen dileği ile doğum günün kutlu olsun

Yıldızlar kadar parlayan, ay gibi ışıldayan sevgilim. Ömrümü güneş gibi aydınlattın. Nice mutlu yıllara aşkım.

Varlığın, yıllarca içimde birikip sertleşen bütün korkuları tek tek çözüyor.Siyah olan ne varsa seninle beyaza bürünüyor. İyi ki doğdu sevgilim.

Yağmurlu gecelerde, camıma vuran damlalar, yaz güneşi ve hatta baharda bir anda odamdan içeri dolan çiçek kokusu sensin. Sensin ömrümün sebebi ve hiç bitmeyen bir şiir gibi sevileceksin. Hayatıma kattığın anlam için sağ ol. İyi ki doğdun.

Gün ışığı ile yıkadığın kalbimin artık sahibi de sensin nedeni de. Ne kadar seve biliyorsan sev çünkü bedenimi de sana sundum tüm kalbimi de. Nice mutlu yıllara.

Seni aklımda saklıyor,içimde hissediyorum. Doğum günün kutlu olsun sevdiğim.Hiç bıkmadan ve tükenmeden sevdamı, her yeni yaşında,yanında olmak istiyorum. Bir ömür birlikte olsun dualarımız. Çünkü ben seni çok seviyorum.

Varlığın ömrüme hediye, hoşgeldin dünyama canım sevgilim.

Canım, birtanem, dünyaya gelen en güzel şeysin sen.

Yorumlar