Eşe sevgiliye doğum günü mesajı

Eşe ve sevgiliye doğum günü mesajı, üzerinde önemle durmanız gereken bir konudur. Yazacağınız doğum günü mesajına sevdiğinize anlatmak istediğiniz her şeyi sığdırmalısınız.

Google Haberlere Abone ol
Eşe sevgiliye doğum günü mesajı

Eşe, sevgiliye doğum günü mesajı, üzerinde önemle durmanız gereken bir konudur. Yazacağınız doğum günü mesajına sevdiğinize anlatmak istediğiniz her şeyi sığdırmalısınız. Sevgiliniz mesajı okuduğunda sizden geldiğini anlamalıdır. Bunu nasıl mı sağlayacaksınız?

Sadece kalbinizin sesini dinleyin yeter. İçinizde ona da bir yer verdiyseniz, bunu başarmamanız mümkün değil. Sevgili demek aşk demek, uğrunda her şeyden vazgeçebilmek demek. İşte mesajınıza bunları sığdırmalısınız. Ona özel olduğunu hissettirmek, sevildiğini anlatmak sadece sizin yapabileceğiniz bir şey.

Arkadaşlarının attığı mesajların önüne geçmelisiniz. Ruhunuzla ve bedeninizle onunla bir bütün olduğunuzu hissettirin sevdiğinize. Ona karanlığın bittiği yerde, güneşin doğduğu yerde olduğunu anlatacak kelimeler bulun. Sevginizin ölümsüzlüğünü, doğduğu günde anlatın ona.

Sevgilinize bunlar gibi sevginizi anlatacak kelimelerle vereceğiniz mesajlar, etkili olacaktır. Okuduğunda sizi hatırlayacak ve gülümseyecek. Onun bu gülümsemesi dünyalara bedel olacak. Sizin istediğinizde bu değil miydi? Hayatınızı paylaşacağınız kişiyi mutlu etmek, sevginizi anlatabilmek ve doğum gününü kutlamak.

Sevgiliye doğum günü mesajlarından örnekler;

Hayatımın aşkı, yaşın ne olursa olsun, bedenin ile ruhun uzun yıllar benimle olsun.

Bugün sen doğdun, kaderim oldun. İyi ki varsın, benimlesin!

Hayat denen yolu paylaştığım talihim sen oldun, benim kalbim, senin doğum yerin. İyi ki doğdun sevdiğim!

Senin doğum günün, benim de doğduğum gün..

Sen doğdun, ben mutlu oldum.

Hatıralarında bende olsam mutlu olur muydun? Doğum gününü benimle kutlar mıydın?

Sen beni sevmeyi seçtin, ben seveni seçtim. Doğum gününde değil, her gün seninleyim. 

Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun!

Bazen insanlar güzeldir. Sadece görünüşleriyle değil. Sadece söyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..

Bugün hep gülümse ve her zaman gülümsemek için bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak "hayat katar" yıllarına. Doğum günün kutlu olsun.

Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Belki yanında değilim ama bil ki bugünü kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yıllara.

Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geçiyor yaşamından.. Olsun. Sevgilerin en güzeli ile yoğrul, doğum günün kutlu olsun.

Bugün seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Mutlu yaşlar.

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun. Çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...

Her doğan güneşte umutlanacağın yeni bir gün ve batan güneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğmuşsun...

Yorumlar