Ronaldo'dan örnek davranış

Daha önce Filistinli çocuklar için yaptığı bağışlarla Müslümanların takdirini toplayan Ronaldo, EURO 2016 şampiyonluğundan kazandığı primi bağışladı

Google Haberlere Abone ol
Ronaldo'dan örnek davranış
Dünyanın en önemli oyuncuları arasında yerini alan Portekizli Cristiano Ronaldo, EURO 2016'dan kazandığı primi kanserli çocukların tedavisi için bağışladı. Ronaldo,daha önce Filistin halkına verdiği destekle dünya kamuoyunun gündemine oturmuştu. 

EURO 2016 Finalinde Fransız oyuncu Pavet'in müdahelesi nedeniyle sakatlanarak dışarı çıkmak zorunda kalan Cristiano Ronaldo, buna rağmen Eder'in uzatmalarda attığı golle takımı Avrupa'nın en büyüğü olmuştu.

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'dan - Türk futbolcuların prim parasını Fatih Terim'den tahsil edememesi gündemdeyken örnek bir davranış daha geldi.

Ronaldo, EURO 2016 kapsamında kazandığı 275 bin euro primi kanserli çocukların tedavisine bağışladı.

FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA YAPTIĞI BAĞIŞLAR UNUTULMADI

Filistinli çocuklara yardım elini uzatan Real Madrid’li süper star Cristiano Ronaldo, Ramazan Bayramı nedeniyle 2 milyon dolar bağışta bulunmuştu. 

Portekizli oyuncu, 2012’de de kazandığı Altın Ayakkabı ödülünü açık artırmayla satışa çıkarmış ve elde ettiği 1.5 milyon Euro’yu Filistinli çocuklara bağışlamıştı.
 

Yorumlar

Ömer akbb Allahım sen bu mert kuluna doğru yolu Hidayet eyle Aramıza sadece yardımsever kulun olarak değilde din kardeşimiz olarakta olmasını nasip eyle inşAllah Editörün notu: AMİİİN!
recep cenabı-ı Allah seni müslümanlıkla şereflendirsin