Park Yatak Almak İsteyenlere Büyük Fırsat

Özellikle evi küçük veya odası dar olanlar, ilk 2-3 yıllık büyüme döneminde park yatak kullanıyorlar. Sonrasında ise katlanabilir özelliği sayesinde evde yer işgal etmiyor ve daha sonra tekrar kullanılabiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Park Yatak Almak İsteyenlere Büyük Fırsat

Bebeklerinizin rahatı için bebek yatakları kaçınılmaz. Farklı modellerde beşikler olsa da artık son yıllarda en fazla rağbeti park yatak beşikleri görüyor. Park yataklar kurulumu ve kullanımının kolay olması, hem yatak hem oyun alanı olarak kullanabilinir olması gibi özelleri ile tercih ediliyor. Özellikle evi küçük veya odası dar olanlar, ilk 2-3 yıllık büyüme döneminde park yatak kullanıyorlar. Sonrasında ise katlanabilir özelliği sayesinde evde yer işgal etmiyor ve daha sonra tekrar kullanılabiliyor.

Farklı marka ve fiyatlarda ürünler olsa da biz sizler için WellGro markalı park yatak ürününü inceledik. Bu ürünün özellikleri şöyle;

Alt değiştirme

Koruyucu tül

Oyuncaklar Müzik Kutusu

Taşıma Çantası

Daha dayanıklı ve hafif

Ekstra geniş ve güvenli özel tasarlanmış cepler

Birçok özelliği tek bir park yatakda bulabileceksiniz. Tabi en önemlisi fiyatı. Bu ürün tanıtım fiyatıyla sadece 139 TL. Yatak isterseniz +20 TL fark ile sadece 159 TL. 2 yıl garantili ve birebir parça desteği. İthalatçı firmadan direk teslim. 200 denye kumaş kalitesi. Uluslararası belgeleri ile çocuğunuz için en sağlıklı koşulları sağlamış bulunuyor.

Daha detaylı bilgi ve siparişleriniz için www.parkyatak.gen.tr yi ziyaret edebilir veya 0212 6597676 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar