Mister Tİ nedir?

Livington Mister Ti ile bundan böyle tüm düz zeminleri tamamen lekesiz, çizgisiz ve izsiz temizleyin. Artık damlama, su dökülmesi ve sıçrama yok.

Google Haberlere Abone ol
Mister Tİ nedir?

Livington Mister Ti ile bundan böyle tüm düz zeminleri tamamen lekesiz, çizgisiz ve izsiz temizleyin. Artık damlama, su dökülmesi ve sıçrama yok. Üstelik baş aşağı kullanırken damlama olmadan kullanabilirsiniz. Her çeşit ayna, duşa kabin ve cam masa gibi yüzeyleri rahatça temizleyin. Mr. Ti ile yarım yuvarlak yüzeyleri de temizleyin. Livington Mr. Ti bugüne kadarın en iyisi. 

Fiyat performans oranı ile de harika bir ürüne sahip olacaksınız. Kendinize şunu sorun; "Neden Mister Ti farklı?" işin sırrı eşsiz teknik ve tasarımda gizli. Gelişmiş silikon polimer lamerleri yüzeye otomatik olarak adapte olur. Patenli su ikmal hatları tüm atık suyu doğrudan Mr.Ti' ye entegre tankına iletir. Hiç bir şey damlamaz, akmaz. Yerler ıslanmaz ve pencere kenarlarında pis su birikmez. Kirli su konteynırda birikmiş olur. Sadece düz zeminleri değil eğimli ve yarı dairesel yüzeyleri de Livington Mister Ti kolayca temizler. Duşa kabin camları gibi eğri yüzeyleri de esnek yapısı sayesinde çok rahat temizler. Dünyaca ünlü ev ve yapı kralı Mark Kühler sizin için ürünü denedi. Ürün videomuzda lütfen yorumlarını izleyin.

Su ikmal hatları sayesinde çekilen kirli su Mr. Ti' nin tankına çekilir. Yerlere ve pencere kenarlarına su damlamaz. Camınızı çizmez ve deterjanların cama verdiği zararlardan da camlarınızı korur. 

Yorumlar