Fluence

Chevrolet Cruze,2008 yılında Chevrolet tarafından sürücülerin beğenisine ve hizmetine sunulmuştur.

Google Haberlere Abone ol
Fluence

Fluence çizgileri, özellikleri ve kusursuz tasarımıyla sedan grubu araçların içerisinde haklı bir yer edinmiş. İlk kez 2009 yılında kullanıcılarıyla buluşan araç, 2,7 metre uzunluğundaki aks mesafesiyle, eşsiz bir iç mekân genişliğine sahip olarak, kendi segmentinde çığır açmış. Renault uzmanlığı ve deneyimiyle, piyasaya sunulan araç, herkesin beğenisini kazanmış.

Kendini sürekli yenilemesi, alternatif motor seçenekleri sunması, işçilik kalitesi ve teknolojik yenilikleri ile dikkat çeken araçta, yokuş kalkış destek sistemi, park sistemi, elektrikli park freni, hız sabitleyici, multimedya ve navigasyon sistemi R-Link seçeneklerin bulunması kullanıcıları cezbediyor. Araç içerisinde 7 inçlik ekranıyla, internet bağlantısı ve telefon görüşmesi imkânı sunan tasarım, segmentinin ilklerini yaşatıyor. Üstelik sesli kumanda ile erişimin sağlanması, kullanıcılara trafikte dikkatini yoldan ayırmadan, işlem yapma imkânı sağlıyor.  

Araç dizel ve benzinli motor seçenekleri sunarak, kullanıcıların sürüş keyfini diledikleri gibi yaşamalarına olanak vermiş. Makyajlanan yeni yüzüyle, C segmentinin sportif sedan modeli olarak ta dikkat çekiyor. Yeni sunduğu 1,6 dizel motor seçeneği, 1,5 dizel gibi yakıtın cimrilerinden. 6 ileri manuel şanzımanla, 100 km/s sürate 9,8 saniyede ulaşmakta. Aracın öne doğru kıvrılan silüeti, panjur ve geniş hava girişlerinin olduğu tampon sayesinde belirginleşmiş. 1,81 metre genişlik ve 4,6 metre uzunluk, araca dev bir cüsse kazandırmış. İç mekânın mavi renkli aydınlatması oldukça şık bir görünüm vermiş. 530 litrelik bagaj hacmiyle, tatillerinizde ki vazgeçilmez aracınız olmaya aday. 

Güç ve tork özellikleri, aracın hızlanmasındaki en önemli faktör. Şanzımanın bu özellikleri, ara hızlanmalarda kullanıcısına kolaylık sunuyor. Araç yol tutuşu ve süspansiyonuyla konforun yaşandığı bir dünya. ABS, ESP, ASR, AFU gibi güvenlik donanımları, sürücü, yolcu yan ve hava yastıkları, aktif gergili üç noktalı emniyet kemerleri, Isofix bağlantıları ile desteklenmiş. İç ve dış mekân, parlak krom ve siyahın ahengini taşımakta. Gece görüş mesafesine katkısı bulunan projeksiyon mercekler, gündüz LED farların kullanılması, aracın görünümüne katkıda bulunmuş. 10 farklı renk seçeneği ile kullanıcılarına sunulmuş olan aracın, en önemli özelliği üstün sürüş teknolojisine sahip olması.

Renault kalitesinin eseri olan Fluence, 55 ülkeye pazarlanmakta. Joy, Touch ve Icon adında üç farklı donanım seviyesi bulunan araç, makul fiyat seçenekleri ile de kullanıcıların tercihi olmaya devam edecek. Yenilenen hatlarıyla, C segmentinden fırlayacakmış imajını veren Fluence, sizlerde de seçkinlik hissi uyandıracak. Elektrik motorlu seçeneğinin de üretilmesi, aracın uzun yıllar sizler tarafından kullanılacağının habercisi.

Yorumlar