Elektrikler kesildi! Düğün devam etti!

Kırıkkale'de jeneratörü bulunmayan bir düğün salonu, elektriklerin kesilmesi sonucu karanlıkta kaldı. Salona alınan otomobil farları açılarak içerisi aydınlatılırken aracın müzik sistemi de açıldı. Böylece gelin-damat ve davetliler düğündeki eğlencelerine devam etti.

Google Haberlere Abone ol
Elektrikler kesildi! Düğün devam etti!
Kırıkkale'de jeneratörü bulunmayan bir düğün salonu, elektriklerin kesilmesi sonucu karanlıkta kaldı. Salona alınan otomobil farları açılarak içerisi aydınlatılırken aracın müzik sistemi de açıldı. Böylece gelin-damat ve davetliler düğündeki eğlencelerine devam etti. Düğün salonu sahibi ve işletme müdürü, düğün sahiplerinin tepkisinden çekinip salondan ayrılırken, aranan cep telefonlarına yanıt vermedikleri öne sürüldü.
Hafta sonu etkili olan fırtına ve yağış, Kırıkkale'de elektriklerin kesilmesine neden oldu. Kentte bulunan bir düğün salonunda dünya evine girecek Sıdıka ve Enes çifti sahneye çıktıları sırada elektrikler kesildi. Düğün salonu sahibi ve işletme müdürü, "Jeneratörü devreye sokmak için uğraşıyoruz" diyerek, davetli ve düğün sahiplerini bir süre oyaladı. Elektriklerin hemen gelmeyeceği anlaşılınca jeneratörü bulunmayan düğün salonunun işletmecisi ve müdürü ortadan kaybolurken, aranan telefonlara da cevap vermediği iddia edildi. Düğün sahipleri de bu mutlu günlerinin karanlıkta kalmaması için çeşitli alternatifler aradı. Salondaki davetliler önce telefon ışıkları ile gelin ve damadın kınasını yaktı. Ardından oyun için müzik ve daha güçlü bir ışık sistemi için kapılar sonuna kadar açılarak, düğün salonuna otomobil alınması sağlandı. Otomobil farların ışığında otomobilin müziği açılarak gelin ve damatın misafirlerle birlikte eğlencesi sağlandı. Elektrikler düğün boyunca gelmezken, bu olumsuzluklara rağmen eğlenceye devam edildi.
Düğün salonu sahibi veya işletme müdürünin düğün sahiplerinden özür bile dilemedikleri belirtildi.

Yorumlar