E-5'teki kazada 'yürek burkan' hikaye

İstanbul'da E-5 Otoyolunda dün gece sabaha karşı meydana gelen kazada vefat eden 22 yaşındaki gencin hikayesi duyanların yüreğini burktu

Google Haberlere Abone ol
E-5'teki kazada 'yürek burkan' hikaye

Mustafa Güneş | Sonhaberler 

İstanbul'da E-5 Otoyolu'nun Küçükçekmece mevkiinde dün (8 Nisan 2017) sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 22 yaşındaki Gökhan Uçar, otoyolda hızla gelen bir aracın altında kaldı. Araç sürücüsünün olay yerine çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan Gökhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etti. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden yeni mezun olduğu öğrenilen Uçar'ın hikayesi duyanların yüreğini burktu. Gökhan, o gün hayatını kaybettiği kazayı yaşamasaydı uzun zamandır hayalini kurduğu bir olayı gerçekleştirecekti. Mutlu bir yuva kurmayı planladığı kız arkadaşına evlilik teklif edecekti; ancak elim bir kaza onu hayalinden kopardı. 

Ailesinin anlattığına göre Gökhan, kazadan hemen önce hayatının en önemli, en heyecanlı dönemlerinden birini yaşıyordu. Uzun süredir görüştüğü kız arkadaşına o gün evlilik teklifinde bulunacaktı. Evlilik teklifi için bütün hazırlıkları tamamlamıştı. Yüzüğünü bile almıştı. Olay günü, sabah erkenden kalkan Gökhan, abdestini almış, hocasının ona öğütlediği şekilde ezanını kendisi okumuş ve sabah namazını kıldıktan sonra çok sevdiği annesine son bir kez sarılarak evden ayrılmıştı. Ancak ecel Gökhan'ı evlerinin hemen yanıbaşında bulunan E-5 otoyolunda karşıdan karşıya geçerken yakalamıştı. Otoyolda hızla gelen bir aracın çarpması sonucu yaralanan Gökhan, kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Hastanede hayatını kaybeden Gökhan'ın üzerinden evlilik teklif edeceği arkadaşına sunacağı yüzük çıktı. 

ŞÜPHELİ KAZA

Olay yeri polisi ile sürücünün anlattığına göre Gökhan, üst geçidi bulunduğu halde E-5'te normal yoldan karşıdan karşıya geçmek isterken yaralandı. Ancak ağabeyi Özhan Uçar ve tanıdıkları ise Gökhan'ın asla böyle bir şey yapacak insan olmadığını söylüyor. Kaldı ki yolda karşıdan karşıya geçmeyi engelleyen yüksek çitler bulunuyor. Buna rağmen Gökhan'ın neden yola çıktığına bir anlam veremiyorlar. Olayın mobese kameralarının incelenmesi sonucunda aydınlanması beklenirken, Gökhan'a çarpan aracın sürücüsü de tedbir amaçlı gözaltına alındı. Gökhan'ın ailesi her şeye rağmen sürücüden şikayetçi olmadığını bildirdi.  

ACİL MÜDAHALE EKİBİNDE GÖREV YAPIYORDU

Gökhan'ın bu kahreden hikayesinin önemli bir özelliği daha vardı. Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma Hastanesi'nde acil servisinde görev yapıyordu. Kendisi gibi kaza geçirenlere ilk müdahaleyi yapan ekibin içinde yer alıyordu. Şu ana kadar sayısız kazazedeye müdahale ederek hayata tutunmalarına yardımcı olmuştu. 

Yorumlar

ENDER AYER Mekanın cennet olsun inşAllah kardeşim
Burhan Cennet-ül Mekan...
Ozgur kolay mı yetişiyor evlat ailesine sabır dilerim
Bilge Kaan Sağlam Mekanın cennet olsun abim. Gözlerimiz hep seni arayacak...
cihat ne mutlu kardesım sana. Sehit yazsın rabbim insaALLAH