Berber kardeşlerden örnek hareket

Berber iki kardeş, haftanın altı günü kendileri için, bir gününü ise tatil yapmak yerine ihtiyaç sahiplerinin tıraşını yapmakla geçiriyor

Google Haberlere Abone ol
Berber kardeşlerden örnek hareket

Bingöl'de, erkek kuaförlüğü yapan Ali ve Yunus Alkaşı kardeşler, yaklaşık 10 yıldır hasta ve yoksulluktan dolayı kuaföre gidemeyen insanrları ücretsiz traş ettikten sonra bu kez köylerde eğitim gören çocukları köylere giderek ücretsiz traş etmeye başladı. Berber Ali Alkaşı, "Haftanın 6 günü kendi kuaför salonumda çalışıyorum. Çok şükür kazandığım bana yetiyor. Kardeşim Yunus ile bu projeyi düşünündüm. Daha önce yatalak hastaları evlerinde ücretsiz traş ediyorduk. 2-3 aydır öğrencileri eğitim gördükleri köylerdeki okullarında ücretsiz traş ediyoruz. Çocukların mutluluğu bize yetiyor. yaptığımız işten büyük keyif alıyoruz" dedi.

Alkaşı adlı kardeşler, kendi çaplarında yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi ile çevrelerinden takdir topluyor. Yaklaşık 10 yıldır yatalak, hasta ve maddi imkansızlıkları nedeniyle kuaföre gidemeyen vatandaşları ücretsiz evlerinde traş eden Alkaşı kardeşler bu kez köylere giderek öğrencileri ücretsiz traş etmeye başladı. İmkansızlıklardan ve kent merkezinin uzak olmasından dolayı kuaföre gidemeyen köy çocuklarının ayaklarına kadar giden Alkaşı kardeşler, son olarak il merkezine 20 kilometre uzaklıkta olan Ilıcalar Beldesi'ne bağlı Yenibaşlar Köyü'ndeki İlkokulda eğitim gören 35 öğrenciyi ücretsiz traş etti.

Yorumlar