Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

Arkadaşa doğum günü mesajı yazarken özel olmasını istiyorsanız, ona olan sevginizi yansıtacak cümleler seçmenizi öneririz. Arkadaşınızı bu özel gününde hatırladığınızı kendisine hissettirin. Arkadaşlıklar özel ilişkilerdir.

Google Haberlere Abone ol
Arkadaşa Doğum Günü Mesajı

Arkadaşa doğum günü mesajı yazarken özel olmasını istiyorsanız, ona olan sevginizi yansıtacak cümleler seçmenizi öneririz.  Arkadaşınızı bu özel gününde hatırladığınızı kendisine hissettirin. Arkadaşlıklar özel ilişkilerdir. Arada kurulan sevgi bağları, kişilerin birbirlerine güven duymalarına sebep olur. Arkadaşlıklar yalnızlığın önüne geçen bariyer gibidir. Aynı dili konuşan iki kişinin arkadaşlığı, herkesin imrenerek baktığı bir durumdur.

Arkadaşınızın doğum gününde, onu hatırlamanız aranızdaki bağların kuvvetlenmesine sebep olacaktır. İçten gönderilen bir mesaj, karşı tarafta da aynı etkiyi gösterecektir. Arkadaşlıklar beklentisiz yapıldığı sürece her iki taraf keyif verecektir. Öyle şatafatlı yazılar yazmanıza da gerek yok. İçten bir şekilde ''doğum günün kutlu olsun'' demek bile, arkadaşlığınızı kamçılayacaktır.
Arkadaşınıza çekeceğiniz mesajlar sevgi dolu olmalı, iyi dileklerinizi yansıtmalıdır. Bu özel günde, arkadaşınızın duygu seline kapılmasını sağlamalısınız. Sizinle yaşadığı arkadaşlığın, özel olduğunu hissettirmelisiniz.

Arkadaşa doğum günü mesajı örnekleri;

  • Bugün hissettiklerin daha özel olmalı, hayatı sevmelisin. Çünkü sen bugün doğdun, doğum günün kutlu olsun..
  • Yıldızların arasından buldum seni, her zaman denk gelmezsin. Bugün kalbim seninle birlikte atıyor, sağlık ve mutluluk diliyor..
  • Geçen yıla üzülme, her şey yeni başlıyor. Sevdiklerin yanında, seni önemsiyor. Doğum gününde tüm dileklerinin gerçekleşmesi için dua ediliyor. 
  • Dileğim senin mutlu olman, istediklerine sahip olman, doğduğun bu güne istediklerini sığdırman.
  • Sana biraz sevgi, biraz şans, biraz da başarı diliyorum. Her şeyden önemlisi sana uzun bir hayat diliyorum, hep birlikte olmak için.
  • Dilerim sana yeni yaşın mutluluğun en güzelini yaşatsın. Başarıların senin yanında yer alsın, neşen bizi birbirimize bağlasın.
  • Doğum gününde ki gibi hep mutlu ol, gözlerinde ışık, kalbinde sevgi ile birlikte yaşa.

İşte arkadaşınıza doğum günü dilekleriniz bu örneklerdeki gibi içten, samimi olarak uzayıp gitsin. Arkadaşınız gibi birisini bir daha bulamazsınız. Siz ona değer verin ki, her zaman yanınızda yer alsın.

Yorumlar