Anneler Günü hediye önerileri 2022 ne almalı?

Anneler Günü hediye önerileri 2022 ne almalı? Babaların ve çocukların merakla beklediği anneler gününün ne zaman olduğu merak ediliyor. Her yıl Mayıs ayının ikinci pazarı Anneler Günü olarak kutlanıyor. Peki 2020 Anneler Günü'nde annelere ne hediye almalıyız? Anneler Günü hediye önerileri nelerdir?

Google Haberlere Abone ol
Anneler Günü hediye önerileri 2022 ne almalı?

Anneler Günü hediye önerileri 2022 ne almalı? Anneler Günü için hediye önerileri veya annelere hangi hediye alınabilir kararsızlığını yaşayanlar için öneriler yazımızda yer alıyor. Annelerini çok seven ve onlara her yıl hediye almak isteyen çocukların merakla beklediği anneler gününün ne zaman olduğu merak ediliyor. Her yıl Mayıs ayının ikinci pazarı Anneler Günü olarak kutlanıyor. Peki 2020 yani bu yıl Anneler Günü ayın kaçına denk eliyor. Anneler Günü hediye önerileri 2022 ne almalı? İşte detaylar:

Anneler Günü'nün iple çeken çocuklar bu yıl kendilerini 10 Mayıs'a hazırlamalı. Çünkü 2019 Anneler Günü bu yıl Mayıs'ın 12'sine denk geliyor. 10 Mayıs Pazar günü Anneler Günü kutlanacak. 

Peki anneler gününde annelere ne gibi hediyeler alınabilir. İşte bazı Anneler Günü hediye önerileri:

ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVGİ KULESİ

Anneler günü için hem şıklığıyla müthiş bir şekilde göz dolduran, hem biricik annenize harika bir sürpriz sayılabilecek, hem de dolu dolu "Anne Sevgisi" temalı şık bir hediye sepeti ister misiniz? Anneler Günün Kutlu Olsun Sevgi Kulesi ile biricik annenize, komşularını kıskandıracak harika bir hediye verebilirsiniz. 4 adet kalp kutudan oluşan, en alt kutusunda 100 adet "Anneler günü kutlama mesajları", bir üstündeki kutuda üzeri "Seni Seviyorum Canım Annem" yazılı eşsiz lezzette sütlü çikolatalar, bir üstteki kalp kutuda yine romantik kalp çikolatalar ve son olarak renki şekerlemeler yer almakta. Anneye hediye ne alınır derseniz, bu dopdulu sevgi kulesini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL FOTOBLOG KUPA BARDAK

Anneler Gününe özel olarak Annenize sürpriz bir hediye tasarlamaya ve O'nu şaşırtmaya ne dersiniz? Bazen hediyelerin en güzeli, içerisinde en fazla sürpriz barındıran hediyedir. Değerli Anneniz, çayını mutlu, huzurlu bir şekilde sevgiyle yudumlasın, her yudumunda da siz evladını özlemle hatırlasın! Bunun nasıl gerçekleşeceğini merak ediyorsanız, işte ayrıntıları; Üzerine en beğendiğiniz 4 özel fotoğrafınızı, anneler günü ile ilgili kutlama mesajınızı bastırabileceğiniz, hem düz, hem de sihirli kupa olmak üzere iki farklı modeli bulunan Fotoblog Kupa Bardak, Anneler günü için hazırlanmış çok özel bir ürün!

GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ & KALBİMİN İNCİSİ

Sizi sevgiyle büyüten, şefkati ile sarıp sarmalayan, en zor zamanlarınızda her an yanı başınızda bulunan o özel kadına çok özel bir anneler günü hediyesi vermek isterseniz, gerçek istiridye kabukları içerisinde ışıl ışıl parıldayan inci tanesi kolye tam size göre. Zinciri ve kolye ucu 925 ayar gümüşten hazırlanmış olan İnci Kolye, kalbinizin biriciği sevgili annenize alınabilecek en zarif armağanlardan biri. Aynı zaman da gerçek inci kolyenin istiridye kabuğu şeklinde son derece şık kadife hediye kutusu bulunuyor.
güzel anneler günü hediyeleri

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL MESAJLI TAŞ BASKI

Üzerine ister en güzel Anneler günü şiirlerinden kısa bir dörtlük, ister Anne sevgisini en iyi özetleyen bir düşünürün anlamlı bir mesajını, isterseniz de kalbinizden Annenizle ilgili duygularınızı en şahane şekilde ifade edecek kendi sözlerinizi taşıyabileceğiniz Anneler Gününe Özel Mesajlı Taş Baskı, En Güzel Anneler Günü Hediyesi olarak işte karşınızda. Annenizin evinde gururla sergileyeceği, soranlara da gerine gerine "İşte çocuğumun bana Anneler Günü hediyesi" diye mutlulukla bahsedeceği Anneler Gününe Özel Mesajlı Taş Baskı, hem dekoratif, hem de çok anlamlı.
güzel anneler günü hediyesi

KİŞİYE ÖZEL FOTOĞRAFLI FISTIKLI ÇİKOLATA

O kadar sevimli, tatlı ve şirin bir annem var ki, O'nu her gördüğümde yanaklarını ısırasım geliyor. Annenize fıstıklı Çikolata muamelesi yapıyor ve O'nu öpmeye koklamaya doyamıyorsanız, böyle tatlı bir anneye de Fıstıklı Çikolata hediye edilir. Ama, bu çikolata klasik çikolatalardan çok farklı! Nasıl mı? Kişiye özel hazırlanan, üzerine annenizin fotoğrafını ve kişisel mesajınızı taşıyabileceğiniz özel bir çikolata. Hem duygu yüklü, hem lezzetli, hem de güzel bir Anneler Günü Hediyesi düşünüyorsanız, Kişiye Özel Fotoğraflı Fıstıklı Çikolata tam da şeker Annenize layık.

ANNEYE ANLAMLI PIRLANTA MELEK KANADI KOLYE

Gül kokulu, melek kalpli Annenizin kalbini saracak ve kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak Pırlanta Melek Kalpli Kolye sizlerle! Sembolik olarak melek kanadı şeklinde tasarlanmış, 14 ayar altın kaplama ve üzerindeki 0,01 karat pırlantası ile "Anne Sevgisini" en güzel şekilde ifade edecek şık Anneler Günü Hediyelerinden biri! Göz alıcı bir hediye kutusuna sahip bu kolyeyi satın almanız halinde bedava kargo olduğunu da hatırlatmakta yarar görüyoruz! Bugüne kadar her yaptığı ile gurur sonsuz duyduğunuz, "İyi ki Annem" dediğiniz kanatsız meleğiniz Annenize, anlamlı bir Anneler Günü hediyesi düşünüyorsanız, Pırlantalı Melek Kanadı Kolye bunun için iyi bir hediye seçeneği olarak karşınızda duruyor!

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & GÜZEL ANNEM YASTIK

Doğanın gözlerimizi okşayan en zarif varlıklarıdır kelebekler... Ne var ki, bu güzel canlıların ömrü sadece 1 gün sürebiliyor! Kelebekler için 1 gün bütün bir hayat sayılırken, biz insanlar için 1 gün geçmişte belki de defalarca heba ettiğimiz herhangi günlerden biri olabiliyor. Kelebeklerin kısacık yaşamını değerlendirdiğimizde biz insanlar için çok büyük dersler de çıkmıyor değil! Güzel olan şeylerin kıymetini bilmek, yaşamımızın kıymetini bilmek, hayatımıza anlam katan kişilerin değerini bilmek bunlardan biri! Örneğin sevgili Annelerimizi ele alalım! Yaşamımızın kendi dinamikleri içerisinde, iş koşturmaca telaş derken, üzerimize inanılmaz derecede titreyen sevgili Annemizi ihmal edebiliyoruz!

GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & KELEBEK TASARIMLI KOLYE

Oysa ki, bazı şeylerin değerini zamanında bilmek gerekiyor! Çünkü, kaybettikten sonra ağlamanın ya da sızlamanın zerre kadar kıymeti kalmıyor! Gelin Bu Anneler Gününü ıskalamadan, biricik Annelerimizi Anneler Gününde nasıl daha iyi mutlu edebileceğimize konsantre olalım! Biz bunun için mükemmel bir hediye seçtik! Az önce kelebeklerden bahsetmiştik ya hani? İşte Anneler günü hediyesi olarak önereceğimiz bu ürün, kelebeklerin zarifliğinden ilham alınarak tasarlanmış harika bir kolye modeli! 14 Ayar Altın Kelebek Kolye, Anneler Gününün en anlamlı ve güzel hediyelerinden biri olmaya aday! Özel hediye paketi içerisinde satışa sunulan bu kolyeyi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz!

GÜZEL BİR ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ İSTER MİSİNİZ?

Esprili bir hediyenin neden olacağı içten bir kahkaha, kalpleri fethetmek için bazen en güzel hediyelerden biri olabiliyor. Eğer siz de Anneler Gününde güzel kalpli Annenizin yüzünde kahkaha tufanı estirmek istiyorsanız, Annemden İnciler Duvar Saati epeyce ilginizi çekeceğe benziyor! Şirinlik, tebessüm, kahkaha, eğlence ve espri Annemden İnciler Duvar Saatini en güzel anneler günü hediyesine çeviriyor. Üzerine Annenize özel yazacağınız esprili sözlerle, mutluluğu Ona hediye etmiş olacaksınız! Çok şirin ve sempatik bir tasarıma sahip olan bu özel duvar saati üzerine, ister sevgili annenizden en çok işittiğiniz klasik sözlerini yazın, ister kendi içinizden gelen esprili sözlerinizi!
anneler günü hediyesi

ANNELERİN EN GÜZELİSİN KUPA BARDAK

Bazılarına sevimsiz gelebilir ama, biz Türkiye Halkı'nın ortak karakteristik bir özelliği vardır; O da yumurta kapıya dayanmadan maalesef işlerimizi planlı programlı hareket etmeyiz! Zannediyoruz ki bir çok kişi gibi siz de Anneler günü hediyesi seçme işini son günlere bıarktınız ve şu dakikalarda harıl harıl güzel bir hediye arıyorsunuz! Neyse ki, çok şanslısınız! Çünkü sizin için harika bir hediye önerimiz olacak! Çiçek desenleri ile süslenmiş olan bu özel kahve kupasını sevgili annenize özel hale getirerek, Ona uzun yıllar kullanabileceği hatıra dolu bir armağan verebilirsiniz. 

AYNI GÜN KARGO ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & KALPLİ HEDİYE KUTUSU

Eğer Anneler günü hediyenizi son güne bırakıp, henüz bir hediye seçemediyseniz, "Aynı gün kargo" seçeneği ile size çok güzel bir hediye önerebiliriz! Kırmızı kalp kutu içerisinde, Annenizin duygu dünyasını okşayacak bir çok özel hediyelik bu kutu içerisinde! Neler mi var? Üzerinde dilerseniz sadece annenizin, dilerseniz ikinizin de yanyana olduğu fotoğrafların üzerini kapladığı fotoğraflı 24 adet sütlü çikolata, 41 adet sevgi mesajlarından oluşan romantik kağıtlar ve son olarak da 1 adet kalp şeklinde çikolata! Harika bir süslemeye sahip olan Kalpli Kutuda Anneler Günü Hediyesi, sevgili Annenizi mest edecek çok güzel bir ürün!  

CANIM ANNEM KİŞİYE ÖZEL RESİM ÇERÇEVESİ

Bebekliğimizden bugünlere, Annemizle birlikte bir yaşam sürdüğümüz için, an olmuştur birbirimizi üzmüşüzdür, an olmuştur kalplerimiz kırılmıştır, ama hiçbir zaman annemize olan sevgimizde asla bir azalma olmamıştır. Çoğu zaman Annemizle gurur duymuş, kendimizi çok şanslı hissetmiş ve "İyi ki Annem Sensin" demişizdir." Anne sevgisi bu, öyle kolay kolay hiçbir şeyle de kıyaslanamaz! İçerisine en güzel fotoğraf karesini yerleştirebileceğiniz ve anne sevginizi en güzel şekilde yazdırabileceğiniz bu özel resim çerçevesi ile de annenize anlamlı bir armağan verebilirsiniz. 

GÜZEL BİR ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & İSİMLİ AYNA

Hayatımız boyunca bir çok kişiye hediye almak durumunda kalırız! Bazen doğum günü olan bir arkadaşımıza, bazen Sevgililer Gününde sevgilimize, ya da yıl dönümü hediyesi olarak eşimize... Tüm bu özel günlerde bizi hediye almaya teşvik eden çok özel bir duygu vardır; O da sevdiğimiz insanlara duymuş olduğumuz sevgidir! Ancak, Anne Sevgisi tüm bunların kat kat üzerinde ve çok daha kutsal bir sevgidir! Çünkü, sevmeyi ve sevilmeyi ilk Ondan öğrenmişizdir! Çünkü, O yeryüzünde eşi ve benzeri olmayan kimseyle kıyaslayamayacağımız en özel insanlardan biridir! 

2016 ANNELER GÜNÜ İÇİN ANLAMLI HEDİYELER - İSİMLİ SONSUZLUK KOLYE

Yaklaşan 2016 Anneler Günü için Annenizle ne kadar gurur duyduğunuzu, sevginizin nasıl uçsuz bucaksız sonsuz bir sevgi olduğunu, anlamlı bir anneler günü hediyesi ile taçlandırmak isterseniz, Sonsuzluk Tek İsimli Kolye buradan size göz kırpıyor. Üzerine sevgili annenizin ismini yazdırabileceğiniz ve sonsuz sevgiyi anlatan sonsuzluk simgesi ile Sonsuzluk Tek İsimli Kolye, en anlamlı ve özel hediyelerden biri! Üzeri 14 ayar altın kaplama olan ve özel hediye paketi içerisinde satışa sunulan Sonsuzluk Tek İsimli Kolye siparişi verirken biricik annenizin güzel ismini yazmayı ihmal etmeyin! 
anneler günü için hediye önerileri

ANNELERE ÖZEL MESAJLI VE FOTOĞRAFLI TAŞ BASKI

Anne olmak, aynı zamanda başka kimselere bahşedilemeyen bazı özel duyguları da kazanmak demektir! Mesela müthiş bir şekilde merhamet sahibi olmak, tüm doğaya ve insanlığa karşı sevgi dolu olmak gibi! Kalbinden sevgi buketleri yükselen biricik Annelere, 8 Mayıs 2016 Anneler Gününde bu özel sevgiye layık, sevgi dolu bir hediye verelim! Bu nasıl mı mümkün? Kişiye özel olarak hazırlanacak ve anneler günü tebrik mesajınızla isminizi yazabileceğiniz kalıcı bir hediye alternatifi olan Taş Baskı ile mümkün!

ANNEYE ALTIN KOLYELİ HEDİYE SEPETİ

Hediye sepeti içerisinde O'nun gül yüzüne, sevgi dolu kalbine layık 1 adet gül ve üzeri altın kaplama çok narin bir kolye! Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepet, zarifliğin, sevginin yeni adresi! Üzeri çiçek baskılı olan Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti içerisinde yer alan çiçekler yapay 1 adet kırmızı ya da stoklara göre 1 adet beyaz gül olabilmektedir. Zarif tasarımı ile göz kamaştırıcı kolye ise kadife kutu içerisinde yer almaktadır! Hediye sepetini sipariş etmeniz halinde ise, üzeri kapatılarak beyaz tül ile sarılıyor! Olağan üstü tasarımı ve sevgiyi anlatan güzel hediyelikleri ile Anneye Altın Kolyeli Hediye Sepeti, en güzel anneler günü hediyelerinden biri!

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & 3 PARÇA KANVAS TABLO

Daha doğuştan kalbimizin baş köşesine Onun ismini altın harflerle yazarız! Bebeklik, çocukluk dönemi derken, eğriyi, doğruyu, güzeli çirkini ayırt etmeyi öğreniriz! Bu zaman zarfı içerisinde kalbimizde bir çok konuğu ağırlarız! Kimi çok hızlı bir şekilde girer ve aynı hızlılıkta çıkar, kimi çok özel biri olur adına "sevgilim" deriz, kimi ise, kardeşimizden daha yakın olur adına "Dostum" deriz. Ama Annemizin kalbimizdeki yeri hep baş köşedir ve hiç değişmez! Yaklaşan 2016 Anneler Gününde kalbinizin en değerlisine çok anlamlı bir anneler günü hediyesi vermek ister misiniz? Bugüne kadar araştırdığınız ve zihninizde hediye kirliliği yaratan bir çok ürünü silip atın! Çünkü şu an çok özel bir hediye ile karşınızdayız!

ANLAMLI ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & ANNEYE ÖZEL HEDİYE SEPETİ

Anneye Özel Altın Dolu Hediye Kutusu, altın kalpli Annenize verilebilecek en güzel hediyelerden biri! Bu hediye sepetinden bahsederken altın diye bahsetmemizin nedeni, içerisindeki altın sarısı ürünler ve 1 adet altın kolyeden dolayıdır! İçerisinde Altın renginde 1 adet bayan Oscar ödülü, altın sarısı ambalajı ile çikolata, son derece anlamlı altın renginde 1 adet mini plaket ve son olarak 1 adet de altın kaplama kolye! Mini plaket üzerinde "Dünyanın En Birinci Annesi Sensin" yazısı bulunuyor. Üzeri altın kaplama kolye ise kadife kutu içerisinde yer alıyor! Son derece şık hediye kutusuna sahip olan Anneye Özel Altın Dolu Hediye Kutusu, içerisindeki anlamlı hediyelikleri ve şık tasarımı ile hayal gibi bir Anneler Günü vaat ediyor!
anneler günü hediyesi ilginç

ANNENİZ İÇİN GÜZEL DİLEKLER DİLEYİN & DİLEK TOHUMLARI

Annenin ne anlama geldiğini veya ne olduğunu tek bir cümle ile ifade etmek gerekirse; "Anne; sonsuz güvenin ve sevginin diğer adıdır" demek, herhalde olabilecek en net cevaptır! O'na güvenmekte ve kalbimizin kapılarını sonua kadar aralamakta ne kadar haklı olduğumuzu her fırsatta bizlere yeniden kanıtlayan sevgili annelerimizi, anneler gününde güzel hediyeler ile onurlandırmak boynumuzun borcu! Eğer siz de bizimle aynı düşünceleri paylaşıyorsanız, Şans, sağlık, mutluluk, para, aşk modelleri bulunan dilek tohumları annenizi etkileyecek en ilginç anneler günü hediyesi olmaya aday... 

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & ANNEYE ÇİKOLATA KULESİ

Peki Anneye Çikolata Kulesini etkileyici kılan nedir? İçerisinde ne gibi özel hediyelikler olduğunu söylersek kendiliğinden cevabı ortaya çıkacaktır. Büyük ve küçük 2 farklı boyutta kırmızı kalp kutular içerisinde "Canım Annem" etiketli mini resim çerçevesi ve "Canım Annem" yazılı çikolatalar ile beyaz renkte badem draje ve "I Love You" nakışlı ayıcık bulunuyor! Üzeri tülle süslenen Kırmızı satenli bu kalpli kutular üst üste dizilerek, en son I Love You yazılı minik ayıcık ile birleştiriliyor! 

KAHVE SEVER ANNEYE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ

Bir Anne için, şöyle koltuğa sırt üstü yaslanıp misler gibi temizlenmiş evini elinde bir fincan kahve içerken izlemek gibisi yoktur! Eğer sizin de kahve içmekten büyük bir haz duyan ve kahvenin dayanılmaz kokusuna karşı koyamayan bir Anneniz varsa, bu hediye tam O'na göre! Hasır hediye sepeti şeklinde üzeri tüllerle süslenmiş olan Kahve Sever Anneye Anneler Günü Hediyesi, içerisindeki hediyeliklerle adından en fazla söz ettirecek armağanlardan biri! İçerisinde annenize kahve keyfi yaşatacak 1 adet bardak, 1 adet "Kuru Kahveci Mehmet Efendi" marka kahve ve fal barındıran bu şirin hediye sepeti üzerine ayrıca özel mesaj, ve annenizin fotoğrafını bastırabiliyorsunuz! Bu harika hediye sepetinin içeriği ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve fiyatını öğrenmek için "Satın Al" butonuna tıklayabilirsiniz! 

ANLAMLI BİR ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & PIRLANTA ANNEM KOLYE

Yeri gelir bize alınır, yeri gelir O'nu inanılmaz derecede üzeriz, yeri gelir merakta bırakır sabahlara kadar uykusuz kalmasına neden oluruz. Ama her koşulda, her durumda Annemizi çok ama çok severiz. İşte Pırlanta Annem Kolye, kalbimizdeki sevgisi sonsuz olan Annemize en güzel anneler günü hediyesi! Sonsuzluk sembolü içerisinde yazılı olan "Annem" yazısı ile olabildiğince anlamlı ve olabildiğince şık! Pırlanta Annem Kolye, "Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır?" sorusunun en anlamlı, en özel ve en net cevabı!

KİŞİYE ÖZEL BİRİCİK ANNEM PLAKETİ

Anneler Günü melek yüzlü, pamuk kalpli Annelerimizi mutlu etmek için bizlere 24 saatlik eşsiz bir fırsat sunuyor! Önemli olan bu 24 özel saati ne şekilde değerlendireceğimiz. Eğer anlam dolu, mutluluk verici ve gururlandırıcı ve finalde özel bir Anneler Günü Hediyesi isterseniz, heybemizde sizin için inanılmaz anlamlı bir hediyemiz var. Kişiye Özel Biricik Annem Plaketi ile, mutlulukların en büyüğü Annenizin olacak! Üzerine fotoğraf baskısı yapılan ve 6 adet sevgi mesajınızı yükleyebileceğiniz Kişiye Özel Biricik Annem Plaketi, 2016 Anneler Gününe damgasını vuracak en şahane hediye seçenekleri arasında!

ANLAMLI ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ & ANNEME SEVGİ KULESİ

Annenize etkileyici bir şiir yazmak elinizden gelmiyor olabilir... Ya da O'nun için güzel bir şarkı da besteleyemeyebilirsiniz ama, Anneme Sevgi Kulesi gibi göze ve kalbe hitap eden özel bir hediye seçerek, O'nu ne kadar çok sevdiğinizi en güzel şekilde gösterebilirsiniz! Kırmızı tüllere sarılan 4 adet farklı boyutlarda kalp kutu ve her bir kutu üzerinde Anne Sevgisini ifade eden "Seni Her şeyden Çok Seviyorum" mesajı! 4 Kırmızı kalp kutu içerisinde drajeler, 15 Adet üzerinde "Canım Annem" yazılı çikolatalar ve son olarak altın "Melek Annem Kolye" yer alıyor! Böylesine şık ve göz alıcı bir hediye sepeti ile hem Annenize sevginizi göstermiş olacak, hem de görenleri kendisine hayran bıraktıracak çok şık bir hediye sepeti vermiş olacaksınız!

ANNEYE KUCAK DOLUSU SEVGİ HEDİYE KUTUSU

Tüm şirinliği ve sempatikliği ile tek amacı 2016 Anneler gününde sevgili annenizi mutlu etmek olan Sevimli Ayıcık, Anneye Kucak Dolusu Sevgi Hediye Kutusu ile birlikte! Kucağında sizin göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yer alacağı Sevimli ayıcık ile birlikte, Altın sarısı bir kese içerisinde "Benim Canım Annem" yazılı 15 adet enfes tatlarda çikolata! Sevimli ayıcık ve leziz çikolatalar kırmızı renk bir hediye kutusu içerisinde! Anneye Kucak Dolusu Sevgi Hediye Kutusu kişiye özel olarak hazırlanan bir armağan olduğundan siparişiniz esnasında, özel fotoğrafınızı yüklemeyi unutmayınız!

KALP KUTUDA ÇİKOLATALAR VE GÜMÜŞ KELEBEK KOLYE

Bugüne kadar Annenizi hep sevginiz ile şımarttınız ama bu Anneler Gününde şimdi hediyeleriniz ile şımartmanızın vakti geldi! Kırmızı kalp kutu içerisinde oldukça lezzetli çikolataların ve drajelerin yer aldığı, ayrıca içerisinde 925 ayar kelebek tasarımlı gümüş kolyenin bulunduğu bu özel hediye sepeti, biricik Annenizi Anneler Gününde şımartmaya geliyor!

ANNELERE ÖZEL HEDİYELER & NAZARLI SONSUZLUK LOVE KOLYE

Anneler Günü için seçmiş olduğumuz bu özel kolyeyi tanımlarken romantik mi desek, sevgi dolu mu desek, nazarlardan mı koruyor desek yoksa sonsuz aşkı mı anlatıyor desek bilemiyoruz... Aslına bakarsanız taşıdığı anlam itibari ile hepsinden var! Nazarlı Sonsuzluk Love Kolye, hem Annenize olan sonsuz sevgiyi şık bir kolye tasarımına taşıyor, hem Ona olan aşkınızı ve bağlılığınızı ifade ediyor, hem de üzerindeki nazar boncuğu ile, kem gözlerden koruyor! Özel kadife hediye kutusu içerisinde bulunan Nazarlı Sonsuzluk Love Kolye, Anneler Günü için düşünülebilecek en sevgi dolu hediyelerden biri! 

PIRLANTA SONSUZLUK KOLYEANNEYE SONSUZ SEVGİYİ İFADE EDECEK PIRLANTA SONSUZLUK KOLYE

Ne tuhaf ve izah edilemez bir sevgidir Anne Sevgisi! Hiçbir zaman bir son noktası yok! Bu özel sevgi içerisinde dönem dönem kızgınlık da olsa, kırgınlık da olsa her defasında artarak çoğalan bir sevgi! Yani sonsuz sevgi varsa, bu olsa olsa Anne Sevgisidir. Örneğin, bir kıza aşık olursunuz ama, bu aşk hiçbir zaman sonsuza kadar sürmez ve bir yerde en zirve noktaya ulaşır! Daha sonra sevgi, yerini karşılıklı saygıya bırakır! Bu durumun aksini iddia eden ya da düşünenlerle sabahlara kadar tartışabiliriz! Ama Anne Sevgisinde bir zirve noktası, bir doyum noktası asla yok! Pırlanta Sonsuzluk Kolye, işte bu sonsuz sevgiyi referans olarak almış harika bir tasarım! Anneler Gününde Annenize sevginizi en şık şekilde göstermek için Pırlanta Sonsuzluk Kolye güzel bir hediye seçimi olacaktır! 

SEN HER ZAMAN GÜLÜMSE ANNEM HEDİYE SEPETİ

Milattan binlerce yıl öncesine ait olduğu düşünülen insan kalıntıları, doğal felaketlerde bile, Annelerin yalnızca çocuklarını düşündüklerini, canları pahasına bile çocuklarını korudukları, tüm çıplaklığı ile kanıtlamıştır! Eski dönemlere ait bir kalıntıda, faaliyete geçen bir volkandan püsküren lavların, bir yerleşim yerini tamamen yaktığı anlarda, bir annenin çocuğunu korumak için, üzerine kapandığı ve öldükleri, geçen zaman içerisinde ise öylece taşlaştıkları görülmüştür! Son derece çok can sıkıcı bir konu ama, Annelerin ne kadar kutsal varlıklar olduğunu göstermesi açısından oldukça da önemli bir örnek! Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti ile Annenize sımsıcak, pozisitf bir anneler günü hediyesi verebilirsiniz. 

ANNEYE ÖZEL MESAJ YAZILABİLEN DUVAR SAATİ

Galiba Annelik koruma iç güdüsü işte böyle bir şey! Ne pahasına olursa olsun çocuklarını düşünmek ve korumak! İnsanın içini burkan bu muhabbetten sonra gelelim yaklaşan Anneler Günü için hediye önerimize! Canınızın Cananı biricik Annenize hem duvarlarını süsleyecek, hem de her baktığında kalbinin mutlulukla dolacağı özel bir armağan isterseniz, Anneye Özel Mesaj Yazılabilen Duvar Saati düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri! Ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve ürün fiyatını öğrenmek için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli!

 

 

Yorumlar

Fatma Çok gzel❤️