Girişimci adaylarına sertifikaları törenle verildi

Gaziantep’teki girişimci adayları Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nde (GAGİAD) düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.Sertifika törenine GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve KOSGEB Gaziantep Müdürü Sadık Gözek ve kursiyerler...

Google Haberlere Abone ol
Girişimci adaylarına sertifikaları törenle verildi

Gaziantep’teki girişimci adayları Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nde (GAGİAD) düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve KOSGEB Gaziantep Müdürü Sadık Gözek ve kursiyerler katıldı. Törende konuşma yapan GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, "Toplumun farklı kesimlerinde girişimciliğin gelişmesinin Türkiye’nin geleceği için önemi büyük, bu küçük ölçekli bir Kobi ya da daha büyük bir ölçekli işletmede olabilir.Biz GAGİAD olarak geçtiğimiz yıllarda toplamda 296 girişimci adayına Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verdik.Eğitim verdiğimiz adaylardan çeşitli sektörlerden iş yaparak farklı başarı hikayeleri çıktı ve her zaman bu konuda destek olduk.Bu sene de eğitim verdiğimiz 48 girişimci adayının da farklı sektörden iş yaparak başarı hikayelerine tanık olmayı temenni ederiz" dedi. KOSGEB Gaziantep Müdürü Sadık Gözek ise KOSGEB desteklerinden bahsederek, "Eğitimi bir çok kurum ve kuruluşla yapıyoruz fakat; eğitime önem vermek hem katılımcıların seçimi aşamasında hem de eğitmenin seçilmesi aşamasında bizler için çok önemli. Bu bahsettiklerimiz ne kadar iyi olursa nihai çıtanın da o kadar yükseldiğini görüyoruz. Bununla beraber girişimcilik eğitimlerinde çok ciddi rakamlara ulaştık.2011 yılından bu yana çok sayıda eğitimler verildi ve hedefimiz 2017 yılında 7 bin civarında Girişimci adayına eğitim vermeyi düşünüyoruz. Çünkü bu girişimcilik eğitimlerini ne kadar verirsek o kadar girişimci sayısını arttırırız düşüncesindeyiz” diye konuştu.

Tören belgeyi almaya hak kazanan girişimci adaylarına iş fikirleri sorularak, sertifikaları Bora Tezel ve Sadık Gözek tarafından verildi.

Yorumlar