İslamoğlu 8’inci şubesini açtı

Bursa’da 1987 yılından beri faaliyet gösteren İslamoğlu Unlu Mamuller, 8’inci şubesini Demirtaş Mahallesi’nde açtı.İslamoğlu Unlu Mamuller, Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Çevreyolu Caddesi’ndeki bin metrekarelik üretim alanı ile vatandaşlara...

Google Haberlere Abone ol
İslamoğlu 8’inci şubesini açtı

Bursa’da 1987 yılından beri faaliyet gösteren İslamoğlu Unlu Mamuller, 8’inci şubesini Demirtaş Mahallesi’nde açtı.

İslamoğlu Unlu Mamuller, Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi Çevreyolu Caddesi’ndeki bin metrekarelik üretim alanı ile vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 1987 yılında küçük işletme çatısı altında hizmete başlayan İslamoğlu Unlu Mamuller’in ürün yelpazesinde ekmek çeşitleri, kurabiyeler, yaş pasta ve baklava gibi gıdalar bulunuyor. Çalışanlarıyla bir aile olmayı ve paylaşarak büyümeyi ilke edinen bir anlayışla hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden İslamoğlu Unlu Mamuller Yönetim Kurulu üyesi Serdar İslamoğlu, “Şu an Bursa’da 8 şube ile hizmet vermekteyiz. Yeni açtığımız bina bin metre kareden oluşuyor. Üretim alanlarıyla birlikte helal gıda ve hijyen kurallarına dikkat ederek vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Demirtaş bölgesi bizim hedeflerimiz arasındaydı. Burası hem ilçelere yakın, hem de bu bölgede ihtiyaç olduğundan dolayı çok avantajlı bir mevkide bulunuyor. Ürünlerimizin hepsini kendimiz imâl ediyoruz. Dışarıdan hiçbir ürün almıyoruz” dedi.

Vatandaşların bir kere kendilerini tercih etmesi durumunda bir daha vazgeçemeyeceğini belirten Serdar İslamoğlu, “Helal gıdalı ve hijyenik olarak ürettiğimizden dolayı bizi bir kez olsun denemelerini istiyoruz. Bizim hedefimiz ürünlerimizden bir tane vatandaşımıza tattırmaktır. Eminim daha sonra tekrar vatandaşımız bizi seçecektir” diye konuştu.

Duaların ardından 8’inci şubenin kurdelesi kesildi.

Yorumlar