Din görevlileri sabah namazında buluştu

Adana’da, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Çukurova İlçe Müftülüğü tarafından Akşemsettin Camii’nde "Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi.Mahalle halkının da ilgi gösterdiği buluşma, sabah namazından önce Yasin-i...

Google Haberlere Abone ol
Din görevlileri sabah namazında buluştu

Adana’da, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Çukurova İlçe Müftülüğü tarafından Akşemsettin Camii’nde "Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi.

Mahalle halkının da ilgi gösterdiği buluşma, sabah namazından önce Yasin-i Şerif okunmasıyla başladı. Sabah namazının cemaatle kılınmasının ardından Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin Gün kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin ardından toplu olarak salavat ve tesbihatlar getirildi ve Müftü Gün’ün birlik ve beraberliğe dair yapmış olduğu duaya amin denildi. Programın sonunda ise camiyi dolduran cemaate cami avlusunda kahvaltı ikram edildi.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Müftüsü Hüseyin Gün, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçemizde çeşitli programlar gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz buluşmada hem cemaatimizle birlikte sabah namazımızı eda ettik hem de hep birlikte dualar edip ardından kahvaltımızı yaptık. Mahalle halkımız da programa katıldı ve programdan memnun kaldıklarını ifade ettiler. Ben bu programı organize eden Akşemsettin Cami İmam Hatibi Mustafa Damaksız’a, hizmet eden görevlilerimize, hayırsever vatandaşlarımıza ve programa katılan tüm cemaatimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar