Zabıta ve vatandaş el ele

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.Zabıta Teşkilatının 191’inci...

Google Haberlere Abone ol
Zabıta ve vatandaş el ele

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Zabıta Teşkilatının 191’inci yılını kutlayan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi zabıta biriminin oldukça başarılı çalıştıklarını ifade ederek, zabıta birimini kutladığını belirtti. Zabıtanın Odunpazarı Belediyesi’nin insanlarla en çok iletişim kuran birimlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Kurt, “Belediyenin vatandaş ile doğrudan temas noktalarından biri zabıtadır. Zabıtanın davranışları ve tavırlarına göre belediyenin yönetim anlayışı ortaya çıkar. Odunpazarı zabıtasıyla vatandaş her an el ele iş yapmaktadır. İnsanlarla iyi geçinmek, insanları mutlu etmek ve aynı zamanda işini yapmak belediyemizin temel görevidir. Bunu yaparken zabıtaya büyük iş düşüyor. Sizlerin yaptığı iş, insanüstü bir şey ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürü Fikret Uysal ziyaret sonunda Başkan Kurt’a çiçek takdiminde bulundu.

Yorumlar