Vezirhan Belde Belediye Başkan Duymuş’dan Çukurören Köyü standını övgü

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bursa’da bu yıl 15’incisi düzenlenen tarım, tohumculuk, fidancılık ve süt endüstrisi fuarındaki Çukurören Köyü’nün standını gezdi.Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Vezirhan Belde Belediye Başkan Duymuş’dan Çukurören Köyü standını övgü

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bursa’da bu yıl 15’incisi düzenlenen tarım, tohumculuk, fidancılık ve süt endüstrisi fuarındaki Çukurören Köyü’nün standını gezdi.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen düzenlenen fuarı Vezirhan Belde Belediye Meclis üyeleriyle birlikte gezen Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik merkeze bağlı Çukurören Köyü’nde yetişen yöresel ürünlerinin sergilendiği standı da ziyaret etti. 15 Ekime kadar sürecek fuara Bilecik standında tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Duymuş, "Bu yılki fuara ukurören Köyü’nde yetişen yöresel ürünlerinin sergilendiği stant açılmış. Bizler de meclis üyesi arkadaşlarımızla geldiğimiz fuarda onları da ziyaret ettik. Köyde yetişen özellikle köye özgü Çukurören biberine ilgi fazla. Stantta ayrıca köyde yetişen ve yapılan organik salça, ayva domates ve salatalıkta sergilenmiş. Burada satışı da yapılıyor. İlgi çok iyi. Bizlerde kendilerinin standını gezerek onlara destek verdik" dedi.

Yorumlar