Tekkeköy’de coşkulu sünnet şöleni

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni’nde çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi.Tekkeköy 19 Mayıs Mahallesi Meskenler Pazaryerindeki alanda düzenlenen sünnet şöleni vatandaşların ve sünnet olan çocukların...

Google Haberlere Abone ol
Tekkeköy’de coşkulu sünnet şöleni

Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni’nde çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi.

Tekkeköy 19 Mayıs Mahallesi Meskenler Pazaryerindeki alanda düzenlenen sünnet şöleni vatandaşların ve sünnet olan çocukların ailelerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 200’e yakın çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Eğlence dolu sünnet şöleni çocukların üstü açık otobüslerle ilçe turu atması ile başladı. Ardından alanda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar yapıldı. Daha sonra palyaço ve animasyon gösterileri, çocuk şarkıları, illüzyon gösterileri, Hacivat-Karagöz, ödüllü yarışmalar, ateş yutan adam, tahta adam gibi birçok gösterinin yanında bir birinden farklı oyun parkurlarında çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Her sene yaklaşık 200 çocuğun sünnetini gerçekleştireceklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy’de her yıl 200’e yakın çocuğumuzun sünnetini yaptırıyorduk. Ama bu yıl çocuklarımızın bir sünnet konvoyu, mevlidi, eğlencesi olsun istedik. Tekkeköy’ün bu alanında da onlara bir panayır ortamı yaşatalım istedik. Bu sünnet şölenini onurlandıranlara çok teşekkür ediyorum. Allah, böyle güzel görevleri yapmayı sizlerin sayesinde bize nasip etti. Rabbim herkese böyle görevler nasip etmez. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hep aynı duayı ediyoruz. Başta bu göreve bizleri layık gören devlet büyüklerimiz, sonra da oylarıyla bizleri bu makama layık gören hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Görev süremiz boyunca Allah bizleri mahcup etmesin. İnşallah nice böyle güzel günlerde tekrar buluşuruz” dedi.

Sünnet olan çocuklarla tek tek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Togar ardından günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Programa ayrıca belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sünnet olan çocuklar ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar