Mezunlar Kırıkkale’de buluştu

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaşayan Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi (KAÖL) mezunları düzenledikleri buluşma ile bir araya geldiler.KAÖL mezunları şimdiki ismi Osmangazi Fen Lisesi olan okullarında düzenledikleri etkinlikle yıllar...

Google Haberlere Abone ol
Mezunlar Kırıkkale’de buluştu

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaşayan Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi (KAÖL) mezunları düzenledikleri buluşma ile bir araya geldiler.

KAÖL mezunları şimdiki ismi Osmangazi Fen Lisesi olan okullarında düzenledikleri etkinlikle yıllar sonra tekrar okullarında olmanın heyecanını yaşadılar. Ülkenin dört bir yanından buluşmaya katılan mezunlar, okulda oldukları günleri tekrar hatırlayarak o günleri andılar. Ayrıca farklı dönemlerde okuldan mezun olan insanlar ve okulda görev yapan öğretmenler bu etkinlikte tanışma fırsatı buldu. İlk kez düzenlenen buluşmada mezunlar tarafından oluşturulacak bir dernek için fikir alışverişinde bulunuldu, gelecek etkinliklerde nelerin yapılabileceği üzerinde duruldu. Mezunlar bir dönem öğrencisi oldukları okulu ve paylaştıkları okul sıralarını görmenin sevincini yaşadılar.

Yorumlar