İzmit Belediyesi, öğrenci yurdunda aşure dağıttı

İzmit Belediyesi tarafından Umuttepe’de bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Gazi Süleyman Paşa Yurdu’nda üniversite öğrencilerine aşure dağıtıldı.Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na...

Google Haberlere Abone ol
İzmit Belediyesi, öğrenci yurdunda aşure dağıttı

İzmit Belediyesi tarafından Umuttepe’de bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Gazi Süleyman Paşa Yurdu’nda üniversite öğrencilerine aşure dağıtıldı.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Gazi Süleyman Paşa Yurdu’ndaki aşure dağıtım etkinliğine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Bulut, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Aslan, Yurt Müdürü İsmail Dölek ve öğrenciler katıldı.

İki bin kase aşurenin dağıtımından önce dua edildi. Öğrencilere aşure dağıtan ve onlarla birlikte sohbet eden Başkan Vekili İbrahim Bulut, İzmit Belediyesi’nin genç dostu bir belediye olduğunu belirterek, “Ülkemizin geleceği olan siz gençlere büyük önem veriyoruz. Sizlerin bilgili, donanımlı olarak yetişmeniz için de projeler üretiyoruz. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde 2 adet çorba çeşmesini sizler için yaptık. Gen Girişimciler Merkezimiz, Genç-İz, üniversite pazarımız hep sizler içindir” dedi. Öğrenciler de İzmit Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Yorumlar