İsimleri hatıra ormanında yaşayacak

Kırıkkale’de 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri oluşturdukları hatıra ormanına diktikleri fidanlara kutsal mekânların ve şehitlerin isimlerini verdiler.Organize Sanayi Bölgesinde Orman İl Müdürlüğü tarafından...

Google Haberlere Abone ol
İsimleri hatıra ormanında yaşayacak

Kırıkkale’de 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri oluşturdukları hatıra ormanına diktikleri fidanlara kutsal mekânların ve şehitlerin isimlerini verdiler.

Organize Sanayi Bölgesinde Orman İl Müdürlüğü tarafından ayrılan araziye 15 Temmuz Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri diktikleri ağaçlarla bir hatıra ormanı oluşturdular. Düzenlenen fidan dikimi etkinliği ve oluşturulan hatıra ormanı hakkında konuşan okul müdürü Meral Kara Zöhreoğlu, “Her bir ağaca kutsal mekânlar ve mabetlerin isimleriyle şehit isimleri verildi. Öğrencilerimiz kendi isimleriyle de birer ağaç diktiler. Ağaçlara Mekke-i Mükerreme, Mescid-i Aksa Mescidi Nebi gibi isimler verildi. Hatıra ormanı oluşturmaktaki maksadımız öğrencilerimizin kutsal mekân ve mabetleri tanımasını sağlamak, şehitlerimizin adlarını yaşatmak, ağaç ve orman sevgisini aşılamaktır” dedi.

Yorumlar