İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası Başkan Ataç’ı ziyaret etti

Tepebaşı Belediyesi’nin oluşturduğu ve elde ettiği başarılar ile adını dünyaya duyuran ’İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’ yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’nda müzikle...

Google Haberlere Abone ol
İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası Başkan Ataç’ı ziyaret etti

Tepebaşı Belediyesi’nin oluşturduğu ve elde ettiği başarılar ile adını dünyaya duyuran ’İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’ yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’nda müzikle tanışan 11 öğrenci, ilk kez yola çıktıkları müzik yolculuğunda Devlet Konservatuarı’nı ve Güzel Sanatlar Lisesi’ni kazanarak Tepebaşı Belediyesi’ni gururlandırdı. Hazal Ölçersoy, İrem Tümer, Atakan Arslan, Ecem Kıraç, Sude Özçelik, Ece Alara Sarıgöl ve Ayşen Kızıl Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi’ni kazanırken, Efe Boran Avcı, Tuğçe Şahin, Uğra Orak ve Ece Ekin Erdoğan konservatuar sınavını kazanma başarısı gösterdi. İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası Müzik Koordinatörü Kaan Kıran ve Orkestra Şefi Ramazan Albayrak, 11 öğrenci ile birlikte Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş’ın da bulunduğu ziyarette öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan Ataç, “Aslında İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası sanatçı yetiştirme amaçlı değil sadece sosyal bir projedir. Çok güçlü temeli ve ilkeleri var. Çocuklarımızın sosyalleşmesini, hep birlikte bir hedeflerinin olması gibi amaçları var. Orkestramızda veli, öğrenci ve eğitimciler arasında müthiş bir bağ gelişti. Bu bağ büyük başarıları da beraberinde getirdi. Konservatuar sınavlarını, Güzel Sanatlar Lisesi’ni kazanmaları mutluluk ve gurur verici oldu. Yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu ortaya koydu. Bütün Türkiye’ye örnek olan projemiz, başarı ile devam edecek. Türkiye’nin İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestramızı takip etmesi, örnek alması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Devlet Konservatuarı’nı kazanan çocuklar da İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası’na katılmalarının kendileri için yeni bir başlangıç olduğunu belirterek Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

Yorumlar