Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personel toplantısı yapıldı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlığında 2017 yılı Aralık ayı personel bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde...

Google Haberlere Abone ol
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personel toplantısı yapıldı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlığında 2017 yılı Aralık ayı personel bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen personel toplantısına, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, şube müdürleri ve kurum personelleri katıldı.

2017 yılında sporun yaygınlaştırılması ve tesislerin verimli kullanılması için herkesin göstermiş olduğu performansa teşekkür eden Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “2018 yılında tüm personelin üzerine düşen görevi fazlasıyla yapması gerekir. Her zaman söylediğimiz gibi Bilecik’e spor ve gençlik çalışmaları anlamında daha büyük hizmetler vermek için el ele vererek 2018 yılında da çalışmalarımıza ve projelerimize aralıksız olarak sizlerin de desteği ile devam edeceğiz” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantı sorunlara çözüm önerileri sunulması ile son buldu.

Yorumlar