PİYASALAR
IMKB     59.867
Dolar     1,5080
Euro     1,9625
Altın     381,03
ÇOK OKUNANLAR
HAVA DURUMU
İstanbul
24 / 31 °C
Ankara
16 / 39 °C
İzmir
25 / 38 °C
Erzurum
2 / 27 °C
Konya
17 / 36 °C
YORUMLANAN
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
11 Şubat 2010 Perşembe 07:50

Türk doktorlar Haiti'den döndü

Haiti'de meydana gelen depreminin ardından enkaz bölgesine hareket eden Umut Hekimleri Derneği üyesi 6 doktor, Türkiye'ye döndü.

Haiti'de yaptıkları tıbbi çalışmalar hakkında bilgi veren Umut Hekimleri Derneği üyesi Dr. Nazım İntepe, "Haiti halkı, Türkleri çok seviyor. Bizleri görünce mutlu oldular ve bizlere Türkiye'yi sordular" dedi.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İntepe, "Haiti'de doktor ve ilaç ihtiyacının üst seviyede olduğunu duyunca gönüllü olarak Haiti'ye gittik. Yola çıkmadan önce gerekli ilaç ve tıbbı malzemeyi tedarik etmiştik. Oraya ulaştığımızda faciayı gözümüzle gördük. İnsanlar sokaklarda yaşıyor. Çadır kentlerini gezdik. Burada günde 100 Haitili insana tıbbi müdahaleler yaptık ve ilaç yardımda bulunduk" diye konuştu.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur
YORUMLAR
Doktorlara teşekkür ancak
Neşet Ulavur
Doktorlara teşekkür kendi imkanları dahilinde yapmışlar yaptıklarını Allah rızası için yapmışlarsa karşılığını kat kat her iki dünyada alırlar,allah yardım edenleri sever,devlet ücreti mukabilinde 100,200 doktor niçin göndermez,başdakin epara vermişler,o para onda kaldı,doktorlara verse idi daha iyi olurdu
11 Şubat 2010 Perşembe 17:36
78.187.97.117