TAŞ ATAN ÇOCUKLARIN TAHLİYESİNE DEVAM EDİLİYOR.
Kamuoyunda ‘Taş atan çocuklar’ olarak bilinen yasanın yürürlüğe girmesiyle Ağrı M Tipi Cezaevinden 5 çocuk tahliye edildi. Ağrı’da molotofkokteylleri ile polise saldır ...01 Ağustos 2010 Pazar


DAMACANALI VANTİLATÖR!
Bursa'da bir esnafın damacanaya yerleştirdiği vantilatör görenleri şaşırtıyor.PİYASALAR
IMKB
59.867
59.867Dolar
1,5080
1,5080Euro
1,9625
1,9625Altın
381,03
381,03ÇOK OKUNANLAR

HAVA DURUMU
İstanbul
24 / 31 °CAnkara
16 / 39 °Cİzmir
25 / 38 °CErzurum
2 / 27 °CKonya
17 / 36 °CYORUMLANAN

Karakter boyutu :



18 Şubat 2010 Perşembe 14:11
Parçalanan yüzü eski haline getirildi
Yüzü çekiçle saldırıya uğradıktan sonra paramparça olan David Barry’nin yüz iskeleti tekrar yapıldı.
Dailymail’in haberine göre, 41 yaşındaki David Barry, bir barda eğlendikten sonra bar çıkışında şehir eşkiyalarının saldırısına uğradı. Olayda yüzü tanınmayacak hale gelen Barry, hastanede tedavi altına alındı.
Saldırı sonrası Barry’nin, damağı patlamış, göz yuvası parçalanmış, elmacık kemiği ezilmiş ve çenesi tam altı yerinden kırılmıştı. Doktorlar, Barry’nin parçalanmış yüzünü metal plaklar, saplar ve cıvata ile tutturuldu ve Barry eski görüntüsüne geri kavuştu.
David Barry ise uğradığı saldırının hayatını değiştirdiğini fakat yüzüne kavuştuğu için ne olursa olsun mutlu olduğunu belirtiyor.
Bu haber toplam 179 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI

















