PİYASALAR
IMKB     59.867
Dolar     1,5080
Euro     1,9625
Altın     381,03
ÇOK OKUNANLAR
HAVA DURUMU
İstanbul
24 / 31 °C
Ankara
16 / 39 °C
İzmir
25 / 38 °C
Erzurum
2 / 27 °C
Konya
17 / 36 °C
YORUMLANAN
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
08 Mart 2010 Pazartesi 16:46

MHP binasına saldırı

VAN'ın Gevaş İlçesi'nde MHP İlçe binasının camları, sprey boyayla PKK yazıldıktan sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı.

BDP ile SP'nin de bulunduğu Atatürk Caddesi'nde bir binanın 1'inci katındaki MHP parti binasının camları dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. Bu sabah MHP İlçe Başkanlığı binasını ziyaret eden MHP Van İl Başkanı Salih Güngör Alp, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Üçbaş, Van Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Üçdal ve MHP Gevaş İlçe Başkanı Remzi Altıntaş saldırıyı kınadı.

MHP Van İl Başkanı Salih Güngör Alp, yaptığı açıklamada parti olarak bu tür olaylar karşısında yılmayacaklarını ve oyuna gelmeyeceklerini söyledi. Alp, "70 milyonluk kardeşliğimizin daima yanında olacağız. Bu kardeşliğimizi bozmak isteyenlerin yanında asla yer almayacağız. Üç beş kendini bilmez tarafından yapılan bu tatsız olaylar asla huzurumuzu bozamayacaktır. Cam kırmayla bir yere varılmayacağı gibi, ülkü ocaklarının da bu tür olaylara gelmeyeceğinin altını çiziyoruz" dedi.

HABER A

Bu haber toplam 221 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.